Închide meniul
VIDEO

Alexandru Mitriţă şi-a primit „botezul” la PAOK. Ce s-a întâmplat la ultimul antrenament al echipei lui Răzvan Lucescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2021, 13:49

Reclamă
Alexandru Mitriţă şi-a primit „botezul la PAOK. Ce s-a întâmplat la ultimul antrenament al echipei lui Răzvan Lucescu

Alex Mitriţă, primul gol la PAOK

Facebook PAOK

Mitriţă şi ceilalţi doi jucători transferaţi de gruparea din Salonic, Chuba Akpom şi brazilianul Sidcley, au trebuit să treacă printr-un tunel făcut de coechipieri. Aceştia i-au luat la palme şi s-au amuzat copios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce „botez” şi-a primit Alexandru Mitriţă la PAOK

Este deja o tradiţie în întâmpinarea noilor jucători. Akpob, Mitriţă şi Sidclay au fost nevoiţi să aştepte întoarcerea tuturor fotbaliştilor convocaţi la echipele naţionale„, se anunţă în postarea de pe Facebook a lui PAOK.

Mitriţă ar putea debutat în acest final de săptămână în meciul de campionat cu cei de la Giannina.

Alex Mitriţă, împrumutat de echipa lui Răzvan Lucescu

Alexandru Mitriţă a fost prezentat de echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi va purta numărul 28. În vârstă de 26 de ani, Mitriţă a mai evoluat la CS Turnu Severin, FC Viitorul, Pescara, Universitatea Craiova şi, ultima dată, la Al Ahli, unde de asemenea a fost împrumutat de New York City FC.

În februarie 2019, Mitriţă a fost transferat de la Universitatea Craiova la formaţia americană pentru suma de nouă milioane de dolari.

Reclamă

New York City va primi de la PAOK 500.000 de euro pentru un împrumut până la finalul stagiunii. După ce s-au înţeles cele două cluburi, grecii au negociat şi salariul jucătorului, 50.000 de euro pe lună (600.000 de euro pe an).

În sezonul trecut, Mitriță a jucat 30 de meciuri pentru Al Ahly, reușind să-și treacă în cont patru goluri și cinci pase decisive. Mitriţă a vrut să fie mai aproape de România, ţinând cont că soţia şi copilul său stau în Craiova, iar din Grecia poate ajunge mult mai repede la ei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și