Închide meniul
VIDEO

Radu Drăguşin, prezentat oficial la Sampdoria: „Am învăţat de la Bonucci și Chiellini!” Ce le-a promis internaţionalul U21 fanilor

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2021, 19:12

Reclamă
Radu Drăguşin, prezentat oficial la Sampdoria: „Am învăţat de la Bonucci și Chiellini! Ce le-a promis internaţionalul U21 fanilor

Radu Drăguşin

U.C. Sampdoria Twitter

Radu Drăguşin, prezentat oficial la Sampdoria

Radu Drăguşin va evolua la Sampdoria în acest sezon. Fundaşul a luat decizia datorită antrenorului Roberto D’Aversa, care i-a pregătit pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă sezonul trecut, la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, internaţionalul U21 a fost prezentat oficial la noua echipă. „Sunt pozitiv. Abia aştept să debutez. Sunt dornic să arăt de ce sunt capabil. M-am pregătit alături de mari fundași și campioni europeni, Bonucci și Chiellini. Întotdeauna m-au ajutat, m-au sprijinit şi am învăţat de la ei.

Știu să intuiesc acțiunile adversarilor, sunt bun la marcaj și am și tehnică. Acum, pot învăța și de la veteranul Fabio Quagliarella. Vreau să progresez aici, să ajut echipa să fie cât mai sus în clasament”, a spus Drăguşin, în cadrul unui interviu pentru noul club.

Radu Drăguşin visează să ajungă la Liverpool

Radu Drăguşin (19 ani) are ambiţii mari. Internaţionalul U21 visează ca în următorii ani să joace la Liverpool, alături de Virgil van Dijk.

Reclamă
Reclamă 4

Drăguşin a debutat sezonul trecut pentru Juventus, iar în viitor îşi doreşte să ajungă la Liverpool, unde joacă idolul său, Virgil van Dijk. Fundaşul a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu inedit.

„M-am apucat de fotbal la 7 ani, datorită vărului meu, Vlad Bărbulescu. Juca la Sportul Studențesc, și m-am adus acolo, alături de el. La prima convocare am fost bucuros, mândru și onorat, mai ales că a venit cu debutul meu la U21, în meciul cu Finlanda.

Aș juca alături de Virgil van Dijk. Îmi place foarte mult stilul lui de joc. Într-o linie de apărători cu patru fundași i-aș alege să joace alături de mine pe Sergio Ramos, van Dijk și Marcelo.

Reclamă

Un fundaș central trebuie să fie aproape perfect din punct de vedere pozițional, deoarece există o grămadă de exemple de fundași centrali care nu au viteză bună, dar stau perfect în teren. Jocul de cap și anticiparea sunt, de asemenea, foarte importante. Dacă nu eram fotbalist, mi-ar fi plăcut să fiu actor”, a povestit Radu Drăguşin pentru FRF TV.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și