Închide meniul

Steven Gerrard a anunţat cum se simte Ianis Hagi. „Am vorbit cu el!”. Ce se întâmplă cu mijlocaşul depistat cu Covid-19

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2021, 10:40

Reclamă
Steven Gerrard a anunţat cum se simte Ianis Hagi. „Am vorbit cu el!. Ce se întâmplă cu mijlocaşul depistat cu Covid-19

Steven Gerrard l-a sunat pe Ianis Hagi după ce mijlocaşul român s-a infectat cu Covid-19

Profimediaimages

Fiul „Regelui” nu poate părăsi locuinţa timp de 10 zile. Antrenorul său de la Rangers, Steven Gerrard, a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Ianis. Fanii grupării de pe Ibrox au avut motive de bucurie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steven Gerrard l-a sunat pe Ianis Hagi

FRF a transmis, în momentul în care internaţionalul român a fost depistat cu coronavirus, că tânărul jucător prezintă simptome. „Prezintă uşoare dureri de cap”, anunţau atunci conducătorii Federaţiei. Din fericire, Ianis şi-a revenit şi aşteaptă să scape de boală.

Suntem într-o formă bună, dar Ianis Hagi nu va fi disponibil, în mod evident. Am vorbit cu Ianis și mi-a spus că nu are niciun simptom, deci sunt vești bune. Voi discuta din nou cu el„, a declarat Steven Gerrard, potrivit thescottishsun.co.uk.

Oficialii lui Rangers sunt bucuroși că se pot baza pe Ianis Hagi la meciul cu Lyon din Europa League de săptămâna viitoare. Asta deoarece până joi, 16 septembrie, vor expira cele 10 zile în care fotbalistul trebuie să stea în izolare. Ziariștii scoţieni au dezvăluit că, dacă FRF nu intervenea, Ianis Hagi ar fi fost obligat să rămână 20 de zile în carantină. Asta prevăd legile din Macedonia de Nord în cazul unei persoane care prezintă simptome.

Britanicii știu unde s-a infectat Ianis Hagi

Cei de la Rangers au anunțat la finalul lunii august că mai mulți membri ai clubului sunt infectați cu COVID-19. Scoțienii de la ”The Scottish Sun” susțin că tot de acolo ar fi luat și Ianis.

Reclamă

O nouă lovitură pentru Rangers, starul Ianis Hagi a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Federația Română de Fotbal a confirmat informația.

Este cel mai recent membru al clubului Rangers care se infectează cu COVID-19, după numărul mare de cazuri din ultimele zile. Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert, când au apărut primele cazuri”, a transmis sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și