Închide meniul

Steven Gerrard a anunţat cum se simte Ianis Hagi. „Am vorbit cu el!”. Ce se întâmplă cu mijlocaşul depistat cu Covid-19

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2021, 10:40

Steven Gerrard a anunţat cum se simte Ianis Hagi. „Am vorbit cu el!. Ce se întâmplă cu mijlocaşul depistat cu Covid-19

Steven Gerrard l-a sunat pe Ianis Hagi după ce mijlocaşul român s-a infectat cu Covid-19

Profimediaimages

Fiul „Regelui” nu poate părăsi locuinţa timp de 10 zile. Antrenorul său de la Rangers, Steven Gerrard, a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Ianis. Fanii grupării de pe Ibrox au avut motive de bucurie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steven Gerrard l-a sunat pe Ianis Hagi

FRF a transmis, în momentul în care internaţionalul român a fost depistat cu coronavirus, că tânărul jucător prezintă simptome. „Prezintă uşoare dureri de cap”, anunţau atunci conducătorii Federaţiei. Din fericire, Ianis şi-a revenit şi aşteaptă să scape de boală.

Suntem într-o formă bună, dar Ianis Hagi nu va fi disponibil, în mod evident. Am vorbit cu Ianis și mi-a spus că nu are niciun simptom, deci sunt vești bune. Voi discuta din nou cu el„, a declarat Steven Gerrard, potrivit thescottishsun.co.uk.

Oficialii lui Rangers sunt bucuroși că se pot baza pe Ianis Hagi la meciul cu Lyon din Europa League de săptămâna viitoare. Asta deoarece până joi, 16 septembrie, vor expira cele 10 zile în care fotbalistul trebuie să stea în izolare. Ziariștii scoţieni au dezvăluit că, dacă FRF nu intervenea, Ianis Hagi ar fi fost obligat să rămână 20 de zile în carantină. Asta prevăd legile din Macedonia de Nord în cazul unei persoane care prezintă simptome.

Britanicii știu unde s-a infectat Ianis Hagi

Cei de la Rangers au anunțat la finalul lunii august că mai mulți membri ai clubului sunt infectați cu COVID-19. Scoțienii de la ”The Scottish Sun” susțin că tot de acolo ar fi luat și Ianis.

Reclamă

O nouă lovitură pentru Rangers, starul Ianis Hagi a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Federația Română de Fotbal a confirmat informația.

Este cel mai recent membru al clubului Rangers care se infectează cu COVID-19, după numărul mare de cazuri din ultimele zile. Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert, când au apărut primele cazuri”, a transmis sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și