Închide meniul

A adus Covid-19 din Scoția! Britanicii știu unde s-a infectat Ianis Hagi: ”Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2021, 11:08 / Actualizat: 8 septembrie 2021, 12:15

A adus Covid-19 din Scoția! Britanicii știu unde s-a infectat Ianis Hagi: ”Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert!”

Probleme pentru Ianis Hagi

Profimediaimages

Cei de la Rangers au anunțat la finalul lunii august că mai mulți membri ai clubului sunt infectați cu COVID-19. Scoțienii de la ”The Scottish Sun” susțin că tot de acolo ar fi luat și Ianis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O nouă lovitură pentru Rangers, starul Ianis Hagi a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Federația Română de Fotbal a confirmat informația.

Este cel mai recent membru al clubului Rangers care se infectează cu COVID-19, după numărul mare de cazuri din ultimele zile. Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert, când au apărut primele cazuri”, au scris scoțienii de la ”The Scottish Sun”.

Cum ar putea arăta România cu Macedonia de Nord

Mirel Rădoi a fost dat de gol de Ilie Dumitrescu. ”Mister” susține că Dennis Man va fi folosit pe post de vârf fals. Acesta va fi ajutat de Stanciu și Sorescu. La mijlocul terenului vor evolua Nedelcu, la inchidere, ajutat de Răzvan Marin și Alex Cicâldău.

Dacă nu vor fi probleme, va juca cu Nedelcu la închidere, la mijloc Cicâldău și Răzvan Marin. Stanciu în dreapta, Dennis Man vârf fals și Sorescu în partea stângă”, susține Ilie Dumitrescu, înainte de Macedonia-România, conform digisport.ro.

Reclamă

România (4-3-3): Niță – Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora – R. Marin, Nedelcu, Cicâldău – Stanciu, Man, Sorescu

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și