Închide meniul
Foto

Imagine fabuloasă! Gigi Becali şi-a scos mâna din ghips şi e naş la nunta anului. Fratele cel mare al miresei, „interzis” la marele eveniment: „Eu zâmbesc la voi în faţă”

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2021, 16:46 / Actualizat: 11 septembrie 2021, 18:03

Reclamă
Imagine fabuloasă! Gigi Becali şi-a scos mâna din ghips şi e naş la nunta anului. Fratele cel mare al miresei, „interzis” la marele eveniment: „Eu zâmbesc la voi în faţă”

GIgi Becali, patron FCSB

Hepta

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit la starea civilă. La marele eveniment a fost prezent şi Gigi Becali, cel care a acceptat să îi fie naş. Becali a pus o singură condiţie: nu va sta la petrecere. De la cununia civilă, a lipsit Edi Iordănescu. Antrenorul FCSB se află cu echipa în cantonament, acolo unde pregăteşte derby-ul cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ora asta sora-mea este la starea civilă şi eu zâmbesc la voi în faţă! La sora mea nu am ajuns, la frati-miu la nunta nu am ajuns, la fiu-miu la botez cred…„, a spus Edi Iordănescu în cadrul unei conferinţe de presă. Alex Iordănescu, unul dintre fraţii Mariei Iordănescu, a pus pe reţelele de socializare mai multe fotografii de la eveniment. În imagini se poate observa cum Gigi Becali a scăpat de ghipsul de la mână.

Sursa: Instagram Alex Iordănescu

Gest uluitor făcut de Gigi Becali la botezul nepoatei lui

Gigi Becali nu a stat nici la botezul nepoatei sale la petrecere.

Eu nu merg la petreceri. Nu merg la nunţi, la botezuri. M-a rugat fata lui Iordănescu, Maria, să o cunun. I-am zis că nu vin la muzică, la distracţie…doar la biserică.

Reclamă

 Am botezat-o pe nepoata mea… Am stat la masă, iar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau. Înţelegeţi! Nu pot. Se întâmplă în sufletul şi trupul omului ceva şi nu poţi să mai suporţi. Nu mai suport muzica deloc„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și