Închide meniul
Foto

Incredibil! Ce a putut să posteze Denis Alibec în timp ce CFR Cluj se chinuia cu FC Botoşani. Fanii campioanei l-au pus la zid instant: „Cică accidentat”

Reclamă

Publicat: 11 septembrie 2021, 22:16

Incredibil! Ce a putut să posteze Denis Alibec în timp ce CFR Cluj se chinuia cu FC Botoşani. Fanii campioanei l-au pus la zid instant: „Cică accidentat”

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Dan Petrescu şi Denis Alibec

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Ce a putut să posteze Denis Alibec în timp ce CFR Cluj se chinuia cu FC Botoşani

Denis Alibec s-a accidentat în pauza internaţională şi va fi indisponibil cel puţin o lună. Totuşi, în loc să se recupereze, atacantul a ieşit să se distreze. Vârful campioanei a postat o fotografie de la Untold, festivalul de muzică care are loc zilele acestea la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul în care Alibec a postat fotografia a fost chiar în timp ce echipa sa se chinuia cu FC Botoşani în Moldova.

Fanii au răbufnit după ce au văzut fotografia: „Te zic la Dan Petrescu bă”, „Cică accidentat”, „Alo alo…. 0-0 la pauză la Botoșani…..”, „CFR Cluj joaca la Botoșani, și Alibec e la Untold în același timp. Asta înseamnă să fii mafiot”, l-au „taxat” fanii în secţiunea de comentarii.

View this post on Instagram


A post shared by Denis Alibec (@alibecdenis)

Reclamă

Dan Petrescu, despre situaţia lui Denis Alibec

Dan Petrescu a vorbit despre situaţia lui Denis Alibec. Atacantul s-a accidentat în meciul României cu Islanda şi va lipsi cel puţin o lună. Atacantul a acuzat probleme musculare și a cerut să fie schimbat. În locul său a intrat Markovic.

„Dacă vor apărea accidentări, luăm jucători liberi. Alibec stă cel puţin o lună”, a spus Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și