Închide meniul

Dan Petrescu plânge după Vinicius! Săgeţi către Şumudică: „Dacă eram eu, nu pleca!” Anunţ despre situaţia lui Denis Alibec

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2021, 20:36

Dan Petrescu plânge după Vinicius! Săgeţi către Şumudică: „Dacă eram eu, nu pleca! Anunţ despre situaţia lui Denis Alibec

Dan Petrescu a spus că Lionel Messi nu merita să câştige Balonul de Aur

Hepta

Dan Petrescu spune că, dacă era antrenor la CFR Cluj, nu îl lăsa niciodată pe Vinicius să plece de la echipă. Fundaşul brazilian de 37 de ani a devenit liber de contract şi a semnat cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu plânge după Vinicius

Paulo Vinicius a plecat de la CFR Cluj după ce fostul antrenor al campioanei, Marius Şumudică, a anunţat că nu se va baza pe el. „Eu dacă eram, Vinicius şi Rondon nu plecau. Până şi pe Itu n-am putut să-l ţin„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Îi doresc baftă, a fost un jucător exponenţial la CFR Cluj. Când am venit aici nu făcea parte din lot. Dacă mi se cerea părerea şi cineva m-ar fi întrebat… am tot respectul pentru tot ce a făcut la CFR Cluj, pentru aportul pe care l-a adus în câştigarea atâtor titluri. Îl respect ca fotbalist în continuare, dar nu intra în planurile mele„, spunea Marius Şumudică după ce Vinicius a plecat de la CFR Cluj.

Dan Petrescu, despre situaţia lui Denis Alibec

Dan Petrescu a vorbit şi despre situaţia lui Denis Alibec. Atacantul s-a accidentat în meciul României cu Islanda şi va lipsi cel puţin o lună.

Omrani e foarte fericit şi concentrat. Dacă vor apărea accidentări, luăm jucători liberi. Alibec stă cel puţin o lună„, a  mai spus Dan Petrescu, care a vorbit la superlativ şi despre Culio. „Când am venit, patronul echipei m-a întrebat dacă vreau să îl aduc. Am vorbit cu el şi poate să mă ajute nu numai ca jucător. Mereu am zis că mi-aş dori să fie antrenorul meu secund. A alergat cel mai mult din Turcia„,a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și