Închide meniul

US Open 2021 | Emma Răducanu are lumea la picioare, după victoria uluitoare cu Leylah Fernandez! A câștigat US Open fără set pierdut, deși a jucat 10 meciuri până la trofeu. Salt URIAȘ în clasament

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2021, 1:41 / Actualizat: 12 septembrie 2021, 8:25

US Open 2021 | Emma Răducanu are lumea la picioare, după victoria uluitoare cu Leylah Fernandez! A câștigat US Open fără set pierdut, deși a jucat 10 meciuri până la trofeu. Salt URIAȘ în clasament

Emma Răducanu a câștigat US Open 2021

Profimedia

Emma Răducanu a rescris istoria tenisului feminin! Sportiva cu origini în România a triumfat la US Open 2021, după ce a învins-o în finală pe Leylah Fernandez, scor 6-4, 6-3. Britanica a reușit să câștige turneul fără set pierdut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a câștigat US Open 2021

Performanța reușită de Emma Răducanu este cu atât mai mare, cu cât este prima sportivă venită din calificări care câștigă un turneu de Grand Slam. Emma a jucat numai puțin de 10 meciuri până să pună mâna pe trofeu. Emma Răducanu nu a pierdut niciun set și, mai mult, nu a ajuns niciodată la tie-break.

Emma Răducanu a scris istorie la US Open 2021

Emma Răducanu a făcut un salt uriaș în clasamentul WTA. Sportiva cu origini în România a urcat 127 de locuri, ajungând până pe poziția 23, WTA. Aceasta a avut un traseu fabulos spre victoria istorică.

Calificări:

Tabloul principal:

Reclamă

Emma Răducanu e pur şi simplu fabuloasă. Sportiva cu origini în România a scris istorie la US Open: este prima jucătoare din istorie care câştigă trofeul fără set pierdut pe parcursul competiţiei! Sportiva cu tată român a învins-o în marea finală pe Leylah Fernandez, din Canada. Emma şi-a spulberat adversara, scor 6-4, 6-3.

Jucătoarea de tenis din Marea Britanie nu a pierdut vreun set în cele zece meciuri jucate până acum, la US Open, incluzând aici și calificările!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și