Închide meniul

CSM Bucureşti, debut de coşmar în Liga Campionilor! „Tigroaicele” au fost învinse de Team Esbjerg + Echipa lui Florentin Pera nu s-a prezentat la meciul cu Metz

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2021, 17:14

Reclamă
CSM Bucureşti, debut de coşmar în Liga Campionilor! „Tigroaicele au fost învinse de Team Esbjerg + Echipa lui Florentin Pera nu s-a prezentat la meciul cu Metz

Cristina Neagu, CSM Bucureşti

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

CSM Bucureşti, debut de coşmar în Liga Campionilor! „Tigroaicele” au fost învinse de Team Esbjerg

Principalele marcatoare ale partidei au fost Tranborg şi Reistad, câte 5 goluri, pentru Team Esbjerg, respectiv Omoregie 5 reuşite, pentru CSM Bucureşti. Cristina Neagu a reuşit numai 2 goluri din 6 aruncări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În celelalte partide din prima etapă a grupei A s-au înregistrat rezultatele: Podravka – Buducnost 29-22, Rostov Don – Brest 26-24 şi Borussia Dortmund – FTC Budapesta 26-25.

În etapa a II-a a grupei sunt programate, în 18-19 septembrie, meciurile dintre Buducnost – Borussia, Brest – Team Esbjerg, CSM Bucureşti – Rostov Don şi FTC Budapesta – Podravka.

Programul campioanei României în Liga Campionilor

Programul turului în continuare este: Podravka – CSM (25 septembrie), Borussia Dortmund – CSM (16 octombrie), CSM Buducnost (23 octombrie), CSM – Brest Bretagne (30 octombrie), FTC Budapesta – CSM (13 noiembrie). Din 20 noiembrie vor începe partidele retur, care se vor încheia în 19 februarie 2022.

Reclamă

Faza play-off va avea loc între 26 martie – 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie – 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand din Norvegia.

În sezonul anterior, CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

ŢSKA Moscova, antrenată de Florentin Pera, nu s-a prezentat la meciul cu Metz, în deplasare

Echipa de handbal feminin ŢSKA Moscova nu s-a putut prezenta la meciul din grupa B a Ligii Campionilor, cu Metz, în deplasare. Restricţiile sanitare din Franţa obligau echipa rusă să ajungă şi să plece în ziua meciului, în condiţiile în care vaccinul anti-Covid, Sputnik, folosit de delegaţia rusă, nu este recunoscut în UE.

Meciul Nancy – ŢSKA Moscova era programat duminică, de la ora 17.00, însă formaţia rusă nu a putut ajunge în timp util, în condiţiile impuse de legislaţia sanitară franceză. După mai multe parlamentări care au inclus nu doar cluburile, ci şi EHF, ŢSKA Moscova nu a primit acordul iniţial de a amâna meciul, astfel că un zbor charter dus- întors în aceeaşi zi a fost imposibil de găsit, după cum a precizat formaţia din capitala Rusiei.

ŢSKA Moscova nu s-a prezentat la meci, iar EHF urmează să anunţe măsurile pe care le va impune în acest caz sau dacă va accepta jucarea partidei la o altă dată. Pe site-ul EHF partida este listată în prezent pentru o confirmare ulterioară.

Legislaţia sanitară din Franţa ar fi impus delegaţiei ruse o carantină de 10 zile, în condiţiile în care jucătoarele şi oficialii sunt vaccinaţi anti-Covid cu Sputnik, vaccin nerecunoscut în Uniunea Europeană.

Într-o altă partidă din grupa B, Kastamonu din Turcia, cu Costică Buceschi pe banca tehnică, întâlneşte Odense Handbold, tot duminică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și