Închide meniul

Răzvan Marin, răspuns impresionant după ce a stârnit un scandal naţional! Ce a reuşit în Cagliari – Genoa, meci în care a fost titularizat

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2021, 17:53

Reclamă
Răzvan Marin, răspuns impresionant după ce a stârnit un scandal naţional! Ce a reuşit în Cagliari – Genoa, meci în care a fost titularizat

Răzvan Marin, răspuns pentru Mirel Rădoi

Profimediaimages

La patru zile după ce s-a declarat „nemulţumit şi nervos” şi l-a arătat cu degetul pe Mirel Rădoi, Marin a fost trimis încă din primul minut de Leonardo Semplici în confruntarea Cagliari – Genoa, din Serie A. Românul a avut un răspuns pe măsură şi şi-a ajutat echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a făcut diferenţa în tricoul lui Cagliari

Internaţionalul român a contribuit decisiv la golul de 2-0 al gazdelor. A centrat perfect după un corner şi l-a servit pe Luca Ceppitelli. Veteranul lui Cagliari a trimis imparabil!

VEZI AICI PASA DE GOL A LUI RĂZVAN MARIN

Răzvan Marin a fost titular în toate cele trei partide ale lui Cagliari. Din păcate nu s-a putut bucura pentru succesul echipei sale nici de această dată. Genoa a revenit incredibil şi a întors rezultatul în 22 de minute. Destro şi „dubla” lui Fares au ajutat-o pe echipa lui Ballardini să obţină o victorie uriaşă!

Cagliari a pierdut cu 2-3 şi rămâne pe loc de retrogradare. Are un singur punct, tot atât cât şi-a trecut în cont şi Juventus!

Reclamă

Răzvan Marin i-a cerut scuze lui Mirel Rădoi

Înaintea meciului cu Genoa, Răzvan Marin a ţinut să îi ceară scuze selecţionerului pentru reacţia avută la Skopje.

Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naționale și lui mister Mirel Rădoi. Pentru mine, echipa națională a României înseamnă un vis devenit realitate și sunt mândru și recunoscător pentru fiecare minut în care am șansa să-mi reprezint țara.

Simt ca pot oferi foarte mult echipei naționale și faptul că nu am avut șansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declarație nefericită la sfârșitul meciului din Macedonia de Nord. Este o mândrie să îmbrac tricoul echipei naționale și întotdeauna voi pune interesele grupului înaintea interesului propriu. Hai, România!„, a scris Răzvan Marin pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și