Închide meniul

Răzvan Marin, răspuns impresionant după ce a stârnit un scandal naţional! Ce a reuşit în Cagliari – Genoa, meci în care a fost titularizat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2021, 17:53

Răzvan Marin, răspuns impresionant după ce a stârnit un scandal naţional! Ce a reuşit în Cagliari – Genoa, meci în care a fost titularizat

Răzvan Marin, răspuns pentru Mirel Rădoi

Profimediaimages

La patru zile după ce s-a declarat „nemulţumit şi nervos” şi l-a arătat cu degetul pe Mirel Rădoi, Marin a fost trimis încă din primul minut de Leonardo Semplici în confruntarea Cagliari – Genoa, din Serie A. Românul a avut un răspuns pe măsură şi şi-a ajutat echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a făcut diferenţa în tricoul lui Cagliari

Internaţionalul român a contribuit decisiv la golul de 2-0 al gazdelor. A centrat perfect după un corner şi l-a servit pe Luca Ceppitelli. Veteranul lui Cagliari a trimis imparabil!

VEZI AICI PASA DE GOL A LUI RĂZVAN MARIN

Răzvan Marin a fost titular în toate cele trei partide ale lui Cagliari. Din păcate nu s-a putut bucura pentru succesul echipei sale nici de această dată. Genoa a revenit incredibil şi a întors rezultatul în 22 de minute. Destro şi „dubla” lui Fares au ajutat-o pe echipa lui Ballardini să obţină o victorie uriaşă!

Cagliari a pierdut cu 2-3 şi rămâne pe loc de retrogradare. Are un singur punct, tot atât cât şi-a trecut în cont şi Juventus!

Reclamă

Răzvan Marin i-a cerut scuze lui Mirel Rădoi

Înaintea meciului cu Genoa, Răzvan Marin a ţinut să îi ceară scuze selecţionerului pentru reacţia avută la Skopje.

Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naționale și lui mister Mirel Rădoi. Pentru mine, echipa națională a României înseamnă un vis devenit realitate și sunt mândru și recunoscător pentru fiecare minut în care am șansa să-mi reprezint țara.

Simt ca pot oferi foarte mult echipei naționale și faptul că nu am avut șansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declarație nefericită la sfârșitul meciului din Macedonia de Nord. Este o mândrie să îmbrac tricoul echipei naționale și întotdeauna voi pune interesele grupului înaintea interesului propriu. Hai, România!„, a scris Răzvan Marin pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și