Închide meniul

Răzvan Marin, prima reacţie după izbucnirea nervoasă de la finalul meciului cu Macedonia de Nord: „Le cer scuze fanilor şi lui ‘mister’ Mirel Rădoi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2021, 13:45

Răzvan Marin, prima reacţie după izbucnirea nervoasă de la finalul meciului cu Macedonia de Nord: „Le cer scuze fanilor şi lui mister Mirel Rădoi

Răzvan Marin, în tricoul echipei naţionale

Profimedia

Răzvan Marin a avut o reacţie incredibilă după ce a fost titular doar cu Liechtenstein. Cu Macedonia de Nord, Răzvan Marin a intrat pe teren în minutul 63, în locul lui Dragoş Nedelcu. În meciul cu Islanda, Marin a prins şi mai puţine minute. A fost introdus de Mirel Rădoi în teren în minutul 76, în locul lui Dennis Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu sunt mulţumit să vin la echipa naţională doar să joc un meci cu Liechtenstein, dar a fost decizia antrenorului şi merg mai departe. Sunt nemulţumit şi pentru rezultat şi pentru că n-am jucat mai mult în aceste meciuri.

Acum sunt destul de nervos şi supărat după meci. Nu vreau să vorbesc mai multe. Vom vedea. O să mă duc la echipa mea de club, să fiu liniştit, să joc şi pe poziţia unde dau cel mai bun randament şi apoi vom vedea„, a fost atacul uluitor al lui Răzvan Marin de la finalul partidei cu Macedonia de Nord, scor 0-0.

Răzvan Marin i-a cerut scuze lui Mirel Rădoi

La câteva zile distanăă. Răzvan Marin i-a cerut scuze lui Mirel Rădoi pentru declaraţia dată.

Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naționale și lui mister Mirel Rădoi. Pentru mine, echipa națională a României înseamnă un vis devenit realitate și sunt mândru și recunoscător pentru fiecare minut în care am șansa să-mi reprezint țara.

Reclamă

Simt ca pot oferi foarte mult echipei naționale și faptul că nu am avut șansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declarație nefericită la sfârșitul meciului din Macedonia de Nord.
Este o mândrie să îmbrac tricoul echipei naționale și întotdeauna voi pune interesele grupului înaintea interesului propriu. Hai, România!„, a scris Răzvan Marin pe reţelele de socializare.

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Răzvan Marin

Mirel Rădoi s-a arătat surprins la conferinţa de presă de după meciul din Macedonia de Nord de nemulţumirile exprimate public de Răzvan Marin, că a fost folosit puţin la echipa naţională şi că nici nu joacă pe poziţia pe care este obişnuit.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa v-a spus? Eu dacă am o problemă cu vreun jucător nu vin să o discut în faţa dumneavoastră. Întâi trebuie să o discut cu el şi după aceea o să răspund ce e de răspuns vizavi de problema unui jucător sau a altuia. Ştiu că au fost anumite discuţii că de ce Dragoş Nedelcu şi nu Răzvan Marin„, a fost reacţia „la cald” a lui Mirel Rădoi.

Recomandări
  • Răzvan Marin şi-a cerut scuze
  • Mijlocaşul a fost nemulţumit că nu e titular la naţională

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și