Închide meniul

FCSB – Dinamo | „Câinii”, umiliţi în prima repriză! Octavian Popescu şi Vinicius i-au făcut K.O. pe jucătorii lui Dario Bonetti. Andrei Cordea, gol şi pasă fabuloasă după ce s-a distrat cu apărarea dinamovistă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2021, 22:02

Reclamă
FCSB – Dinamo | „Câinii, umiliţi în prima repriză! Octavian Popescu şi Vinicius i-au făcut K.O. pe jucătorii lui Dario Bonetti. Andrei Cordea, gol şi pasă fabuloasă după ce s-a distrat cu apărarea dinamovistă

Andrei Cordea, cel mai bun jucător când vine vorba de driblinguri de la FCSB

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Octavian Popescu şi Vinicius i-au făcut K.O. pe „câini”! Andrei Cordea, gol şi pasă fabuloasă după ce s-a distrat cu apărarea dinamovistă

Claudiu Keşeru a deschis scorul în derby în minutul 26, din lovitură liberă. La câteva minute, Steliano Filip a fost eliminat de Istvan Kovacs, după un scandal monstru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii s-au descătuşat pe final. Octavian Popescu a marcat în minutul 43 după o pasă de geniu a lui Andrei Cordea, care s-a distrat cu apărarea dinamovistă.

La doar 5 minute, Vinicius a „spart gheaţa” pentru FCSB. Fundaşul a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Darius Olaru.

Andrei Cordea a dus scorul la 4-0 în minutul 45+7, din penalty. Eşanu l-a faultat pe Olaru, iar mijlocaşul a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri.

Ce revenire! Claudiu Keşeru a deschis scorul în derby cu o execuţie superbă din lovitură liberă

Claudiu Keşeru a revenit la FCSB pentru a ajuta echipa să câştige titlul după o pauză de 7 ani. În primul meci, Edi Iordănescu l-a titularivat împotriva rivalei Dinamo, „victima” sa preferată. Atacantul a avut nevoie de doar 26 de minute pentru a îşi face simţită prezenţa pe teren.

Reclamă

Keşeru a executat perfect o lovitură liberă la care Mihai Eşanu nu a avut nicio replică. Atacantul a trimis mingea direct în vinclul porţii.

Keşeru a înscris 28 de goluri şi a reuşit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014. Acesta declara înaintea derby-ului că îşi doreşte cu orice preţ să dea din nou gol la revenire. „Îmi doresc din tot sufletul să ajut la această redresare”, spunea atacantul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și