Închide meniul

FCSB – Dinamo | Ce revenire! Claudiu Keşeru a deschis scorul în derby cu o execuţie superbă din lovitură liberă. Nu i-a dat nicio şansă lui Eşanu!

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2021, 21:42

Reclamă
FCSB – Dinamo | Ce revenire! Claudiu Keşeru a deschis scorul în derby cu o execuţie superbă din lovitură liberă. Nu i-a dat nicio şansă lui Eşanu!

Claudiu Keşeru, gol senzaţional în derby-ul FCSB - Dinamo

Profimedia

Ce revenire! Claudiu Keşeru a deschis scorul în derby cu o execuţie superbă din lovitură liberă

Claudiu Keşeru a revenit la FCSB pentru a ajuta echipa să câştige titlul după o pauză de 7 ani. În primul meci, Edi Iordănescu l-a titularivat împotriva rivalei Dinamo, „victima” sa preferată. Atacantul a avut nevoie de doar 26 de minute pentru a îşi face simţită prezenţa pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Keşeru a executat perfect o lovitură liberă la care Mihai Eşanu nu a avut nicio replică. Atacantul a trimis mingea direct în vinclul porţii!

Claudiu Keşeru visa să dea gol în derby

Keşeru a înscris 28 de goluri şi a reuşit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014. Acesta declara înaintea derby-ului că îşi doreşte cu orice preţ să dea din nou gol la revenire.

„E clar, am înscris primul meu gol în echipamentul Stelei în partida cu Dinamo. Ar fi excepţional să se repete. Îmi doresc din tot sufletul să ajut la această redresare, nu vreau să promit absolut nimic în termen de goluri, vreau să-mi aduc aportul total, ca persoană, ca sportiv, comportamental, din punct de vedere al atitudinii, vreau să vin cu tot ce am pentru a încerca să pun umărul.

(n.r – dacă experienţa lui poate aduce un plus echipei FCSB) Cred că da, am simţit de-a lungul timpului că anumiţi jucători tineri în momentele grele au nevoie de o persoană pe care să o privească în ochi şi să-şi dea seama că lucrurile vor fi ok. Cred că reuşesc să stăpânesc momentele grele şi am această energie de a-i ajuta pe ceilalţi să treacă acel hop, peste acel moment dificil.

Reclamă

Suporterii sunt cei mai importanţi. Am văzut anul trecut ce înseamnă fotbalul fără suporteri şi am văzut în trecut ce înseamnă fotbalul cu suporteri. Pentru mine sunt cei mai importanţi pentru că trăirile pe care le avem sunt legate de ei, este o conexiune fără de care nu ai cum să atingi apogeul acelor trăiri”, a declarat Keşeru înaintea meciului.

Claudiu Keşeru, amintiri excelente din derby-urile cu Dinamo

Keşeru are amintiri excelente din confruntările FCSB – Dinamo. A înscris de fiecare când i-a avut adversari pe „câinii” din Ştefan cel Mare. O poate face şi de această dată, dar se aşteaptă la un duel care să nu fie extrem de spectaculos. „Sunt meciuri speciale, care necesită atenţie pentru că toţi stimulii sunt la maximum”, a spus atacantul înaintea derby-ului.

Keşeru nu vrea să se uite în clasament. FCSB este pe locul 8, iar Dinamo ocupă poziţia a 14-a. Nici măcar cele patru meciuri la rând ale alb-roşiilor, fără gol marcat, nu îl fac pe internaţionalul român să creadă că va avea o misiune facilă. „Un meci cu Dinamo nu reflectă valoarea echipei în tot restul campionatului”, crede Keşeru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și