Închide meniul

US Open 2021 | Novak Djokovic a izbucnit în plâns, după ce a ratat un rezultat istoric: ”Sunt cel mai fericit om de pe Pământ” Medvedev: ”Ești cel mai mare jucător din istorie”

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2021, 2:01

Reclamă
US Open 2021 | Novak Djokovic a izbucnit în plâns, după ce a ratat un rezultat istoric: ”Sunt cel mai fericit om de pe Pământ” Medvedev: ”Ești cel mai mare jucător din istorie”

Daniil Medvedev, noul campion de la US Open 2021

Profimedia

Novak Djokovic a ratat şansa de a câştiga cele patru turnee de Grand Slam într-un an. Sârbul s-a impus la Australian Open, Wimbledon şi Roland Garros. În plus, dacă ar fi triumfat, el ar fi obţinut al 21-lea titlu de grand slam, un record.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vă mulțumesc, oameni buni. Vreau să îl felicit pe Daniil, un meci nemaipomenit făcut de el. Un turneu incredibil. Dacă este cineva care merită un turneu de Grand Slam, acela ești tu. Îți urez să câștigi multe Grand Slam-uri în continuare. Chiar dacă nu am câștigat meciul, inima mea este plină de bucurie. Sunt cel mai fericit om de pe Pământ. Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca la New York. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru susținere”, spus Novak Djokovic, după finala cu US Open 2021.

La rândul său, noul campion de la US Open, Daniil Medvedev a avut cuvinte uriașe la adresa lui Novak Djokovic.

Cred că sunt pentru prima dată extrem de emoționat. Știm cu toții ce și-a dorit să facă astăzi. Îmi pare rău pentru el și pentru voi. Pentru mine, tu ești cel mai mare jucător din istoria tenisului”, a spus Daniil Medvedev.

US Open 2021 | Novak Djokovic – Daniil Medvedev 4-6, 4-6, 4-6

Novak Djokovic a ratat șansa uriașă de a câștiga toate cele 4 turnee de Grand Slam în același an. Rusul Medvedev a avut o prestație uluitoare în finala de la US Open 2021 și a devenit campion.

Reclamă

Medvedev a făcut o finală uriașă cu Novak Djokovic. Rusul s-a opus unui rezultat istoric și a făcut un meci perfect. L-a bătut pe Novak Djokovic în 3 seturi și a câștigat primul titlu de Grand Slam din carieră. Partida a durat două ore și 15 minute.

Daniil Medvedev va primi 2,5 milioane de dolari şi 2.000 de puncte, iar Djokovic 1,25 de milioane de dolari şi 1.200 de puncte ATP.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și