Închide meniul

US Open 2021 | Novak Djokovic a izbucnit în plâns, după ce a ratat un rezultat istoric: ”Sunt cel mai fericit om de pe Pământ” Medvedev: ”Ești cel mai mare jucător din istorie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2021, 2:01

US Open 2021 | Novak Djokovic a izbucnit în plâns, după ce a ratat un rezultat istoric: ”Sunt cel mai fericit om de pe Pământ” Medvedev: ”Ești cel mai mare jucător din istorie”

Daniil Medvedev, noul campion de la US Open 2021

Profimedia

Novak Djokovic a ratat şansa de a câştiga cele patru turnee de Grand Slam într-un an. Sârbul s-a impus la Australian Open, Wimbledon şi Roland Garros. În plus, dacă ar fi triumfat, el ar fi obţinut al 21-lea titlu de grand slam, un record.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vă mulțumesc, oameni buni. Vreau să îl felicit pe Daniil, un meci nemaipomenit făcut de el. Un turneu incredibil. Dacă este cineva care merită un turneu de Grand Slam, acela ești tu. Îți urez să câștigi multe Grand Slam-uri în continuare. Chiar dacă nu am câștigat meciul, inima mea este plină de bucurie. Sunt cel mai fericit om de pe Pământ. Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca la New York. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru susținere”, spus Novak Djokovic, după finala cu US Open 2021.

La rândul său, noul campion de la US Open, Daniil Medvedev a avut cuvinte uriașe la adresa lui Novak Djokovic.

Cred că sunt pentru prima dată extrem de emoționat. Știm cu toții ce și-a dorit să facă astăzi. Îmi pare rău pentru el și pentru voi. Pentru mine, tu ești cel mai mare jucător din istoria tenisului”, a spus Daniil Medvedev.

US Open 2021 | Novak Djokovic – Daniil Medvedev 4-6, 4-6, 4-6

Novak Djokovic a ratat șansa uriașă de a câștiga toate cele 4 turnee de Grand Slam în același an. Rusul Medvedev a avut o prestație uluitoare în finala de la US Open 2021 și a devenit campion.

Reclamă

Medvedev a făcut o finală uriașă cu Novak Djokovic. Rusul s-a opus unui rezultat istoric și a făcut un meci perfect. L-a bătut pe Novak Djokovic în 3 seturi și a câștigat primul titlu de Grand Slam din carieră. Partida a durat două ore și 15 minute.

Daniil Medvedev va primi 2,5 milioane de dolari şi 2.000 de puncte, iar Djokovic 1,25 de milioane de dolari şi 1.200 de puncte ATP.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și