Închide meniul
NEWS ALERT

US Open 2021 | Novak Djokovic – Daniil Medvedev 4-6, 4-6, 4-6. FABULOS! Rusul e campion la US Open, după ce a jucat monstruos și i-a spulberat visul lui Nole de a rescrie istoria tenisului

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2021, 1:20 / Actualizat: 13 septembrie 2021, 2:21

US Open 2021 | Novak Djokovic – Daniil Medvedev 4-6, 4-6, 4-6. FABULOS! Rusul e campion la US Open, după ce a jucat monstruos și i-a spulberat visul lui Nole de a rescrie istoria tenisului

Daniil Medvedev, campion la US Open 2021

Profimedia

  • Novak Djokovic – Daniil Medvedev 4-6, 4-6, 4-6
  • Daniil Medvedev, campion la US Open 2021

Novak Djokovic – Daniil Medvedev 4-6, 4-6, 4-6

Medvedev a făcut o finală uriașă cu Novak Djokovic. Rusul s-a opus unui rezultat istoric și a făcut un meci perfect. L-a bătut pe Novak Djokovic în 3 seturi și a câștigat primul titlu de Grand Slam din carieră. Partida a durat două ore și 15 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, Novak Djokovic a ratat șansa unui rezultat istoric, de a reuși să câștige toate cele 4 turnee de Grand Slam într-un singur an. Sârbul a ratat și șansa de a-i depăși pe marii săi rivali la numărul de turnee de Grand Slam. Astfel, sârbul a rămas la borna 20, la fel ca Roger Federer și Rafael Nadal.​

Pentru Medvedev este al 13-lea trofeu din carieră, al patrulea din 2021 (după Marsilie, Mallorca şi Toronto). Rusul a jucat a doua oară în ultimul act la US Open, după finala pierdută în 2019 în faţa lui Rafael Nadal.

Reclamă

Daniil Medvedev va primi 2,5 milioane de dolari şi 2.000 de puncte, iar Djokovic 1,25 de milioane de dolari şi 1.200 de puncte ATP.

Update: Daniil Medvedev e noul campion de la US Open, după ce l-a învins pe Novak Djokovic, scor 6-4, 6-4, 6-4. 

Reclamă

Update: Momente uluitoare. Novak Djokovic are lacrimi în ochi, fiind vizibil emoționat de suportul publicului.

Update: Novak Djokovic a revenit de la 2-5 la 4-5. Medvedev va servi, din nou, pentru meci.

Update: FORMIDABIL! Daniil Medvedev a avut minge de meci, dar a comis două duble greșeli la rând. Djokovic a reușit break-ul.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Djokovic a câștigat al doilea game din setul al treilea, dar Medvedev va servi pentru titlu.

Update: Medvedev e doar la un game distanță de victorie! Conduce cu 5-1 în setul decisiv.

Update: Medvedev joacă monstruos. Conduce cu 4-0 în setul al treilea.

Update: Medvedev conduce cu 3-0 în setul al doilea. Are două break-uri avantaj.

Update: Daniil Medvedev joacă un tenis de pe altă planetă. Jocul rusului este la un nivel formidabil.

Update: Medvedev continuă să joace la cel mai înalt nivel! A reușit primul break al setului 3.

Reclamă

Update: FABULOS! Medvedev a jucat perfect și îl conduce pe Djokovic cu 2-0 în finala de la US Open 2021.

Update: Djokovic a redus din diferență, însă Medvedev va servi pentru câștigarea celui de-al doilea set.

Update: Daniil Medvedev joacă fabulos și conduce cu 5-3 în setul al doilea.

Update: Djokovic a revenit de la 0-30 și a câștigat game-ul pe propriul serviciu. Medvedev conduce cu 4-3 și are avantajul unui break.

Update: Medvedev se apără fabulos și face primul break din setul secund. Joc perfect al rusului.

Update: Al patrulea game al setului secund a adus și prima criză de nervi a lui Novak Djokovic. După ce a ratat mai multe mingi de break, sârbul a greșit o minge ușoară și și-a rupt racheta. Medvedev s-a impus pe propriul serviciu și a egalat la 2.

Update: Novak Djokovic își face serviciul și conduce cu 2-1 în setul secund.

Update: Început fabulos de set secund. Djokovic și-a făcut fără probleme serviciul și după aceea a avut 3 mingi de break. Medvedev a revenit formidabil pe propriul serviciu și a întors soarta game-ului de la 0-40.

Update: SET Daniil Medvedev! Rusul a jucat excepțional și a câștigat primul set. 

Update: Medvedev conduce cu 5-4 și va servi pentru primul set.

Update: Medvedev conduce cu 3-2 și are avantajul unui break.

Update: Medvedev a avut un start fabulos de finală. Rusul a reușit primul break. Medvedev a mai avut două șanse de break și în al treilea game, însă Djokovic a revenit fantastic: 2-1.

Update: A început marea finală.

Novak Djokovic se luptă cu istoria în finala cu Daniil Medvedev. Poate deveni primul jucător după 52 de ani care reușește să câștige toate cele 4 turnee de Grand Slam în același an. De asemenea, dacă va triumfa, sârbul va deveni cel mai titrat jucător din istoria tenisului în ceea ce privește numărul de turnee de Grand Slam câștigate. În acest moment, Novak Djokovic are 20 de trofee de Grand Slam, la fel ca marii săi rivali, Roger Federer și Rafael Nadal.

De cealaltă parte, Daniil Medvedev este în căutarea primul său titlu de Grand Slam. Numărul 2 ATP a mai jucat două finale în carieră. Pe prima a pierdut-o chiar la US Open, în 2019, în fața lui Rafael Nadal. În acest an, Medvedev avea să piardă finala de la Australian Open în fața lui Novak Djokovic.

LIVE SCORE Novak Djokovic – Daniil Medvedev | Miză uriașă pentru sârb

Novak Djokovic este conștient de importanța istorică a acestei finale și a anunțat că va juca ca și cum ar fi ultimul meci din carieră.

Voi trata acest meci ca fiind ultimul al meu, pentru că este probabil cel mai important din cariera mea. Sau poate că nu, nu știu. Dar în acest an, cu siguranță este cel mai important. Va fi o luptă împotriva altui jucător care a fost într-o formă extraordinară, Medvedev. A avut deja câteva finale de Grand Slam în spate. Cred că din punct de vedere al experienței este diferit pentru el acum. Sunt sigur că va da totul pentru a câștiga primul său Slam”, a spus Novak Djokovic după semifinala cu Alexander Zverev, conform eurosport.ro

Daniil Medvedev vrea să intre și el în istorie ca fiind omul care l-a oprit pe Djokovic să realizeze Marele Slam.

Dacă pot face acest lucru, probabil voi fi în cărțile de istorie un pic, undeva, dar nu-mi pasă cu adevărat că aș putea deveni omul care l-a oprit pe Djokovic. Dintr-o parte, sigur că va simți puțin presiunea în legătură cu asta. Din cealaltă parte, asta îl va face să fie și mai bun în momentele grele„, a spus și Medvedev.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells
Tenis • 18 mart., 9:23
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells. L-a învins din nou în finală pe Daniil Medvedev
Jannik Sinner, după ce a câştigat Australian Open 2024
Tenis • 28 ian., 14:59
Jannik Sinner, după ce a câştigat Australian Open 2024, primul său turneu de Grand Slam: „Nu e uşor cu mine, sunt încă tânăr”
Daniil Medvedev a dat dovadă de fair-play după finala de la Australian Open 2024
Australian Open • 28 ian., 14:54
Daniil Medvedev a dat dovadă de fair-play după finala de la Australian Open 2024: „Jannik, meritai victoria”
Jannik Sinner a câștigat Australian Open 2024! A revenit miraculos de la 0-2 și a făcut spectacol în finala cu Daniil Medvedev
Tenis • 28 ian., 14:29
Jannik Sinner a câștigat Australian Open 2024! A revenit miraculos de la 0-2 și a făcut spectacol în finala cu Daniil Medvedev
Daniil Medvedev s-a calificat în finala de la Australian Open 2024
Australian Open • 26 ian., 15:46
Daniil Medvedev s-a calificat în finala de la Australian Open 2024! L-a învins dramatic pe Alexander Zverev