Închide meniul

Elvir Koljic, mai motivat ca niciodată: „Sper să îi pot lua locul lui Dzeko!” Ce le-a transmis „Dragonul” fanilor Universităţii Craiova

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 septembrie 2021, 8:57

Elvir Koljic, mai motivat ca niciodată: „Sper să îi pot lua locul lui Dzeko! Ce le-a transmis „Dragonul fanilor Universităţii Craiova

Elvir Koljic

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Elvir Koljic, promisiune pentru fanii Universităţii Craiova

Elvir Koljic şi-a revenit după ultimele accidentări şi a marcat un gol fabulos în Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Atacantul a adus oltenilor toate cele trei puncte şi a avut un mesaj pentru fani. Acesta le-a transmis că are nevoie de răbdare pentru a rupe din nou plasele în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 58 de meciuri pentru gruparea din Bănie, vârful a marcat 27 de goluri.

”Ştiu că vreţi să mă vedeţi toţi ca înainte, şi eu vreau. Dar e greu, nu pot să fiu chiar 100% după aproape 10 luni fără fotbal. Eu de simţit mă simt foarte bine, însă am nevoie de puţin mai mult timp ca să revin la forma maximă.

Le mulţumesc mult suporterilor pentru că i‑am simţit foarte aproape când mi‑a fost greu, în perioadele de accidentări, în special la ultima. Au fost foarte implicaţi, mereu s‑au interesat de starea mea şi asta a însemnat foarte mult pentru mine”, a declarat atacantul în cadrul unui interviu pentru Universitatea Craiova.

„Dragonul” este mai motivat ca niciodată

În vârstă de 26 de ani, Koljic a adunat patru partide pentru naţionala sa, Bosnia şi Herţegovina. Acesta este coechipier cu Edin Dzeko, starul lui Inter, şi speră să fie înlocuitorul perfect al marelui atacant.

Reclamă

”Preferaţii mei sunt Dzeko, Ibrahimovic şi Ronaldo cel gras. Nu ştiu cât de mult mă compar cu ei, dar cred că un vârf de atac perfect trebuie să aibă puţin din fiecare. Dzeko e un fotbalist extraordinar, dar şi un om extraordinar, am ajuns să‑l cunosc bine la Naţională.

Legat de ce se va întâmpla când se va retrage, da, eu sper să îi pot lua locul, dar mai e mult până acolo. Înainte de asta trebuie să joc mult mai bine la Universitatea”, a dezvăluit Koljic.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Elvir Koljic este cotat la 1.7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și