Închide meniul

Elvir Koljic, mai motivat ca niciodată: „Sper să îi pot lua locul lui Dzeko!” Ce le-a transmis „Dragonul” fanilor Universităţii Craiova

Dragoș Vasile Publicat: 14 septembrie 2021, 8:57

Elvir Koljic, mai motivat ca niciodată: „Sper să îi pot lua locul lui Dzeko! Ce le-a transmis „Dragonul fanilor Universităţii Craiova

Elvir Koljic

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Elvir Koljic, mai motivat ca niciodată
  • Ce le-a transmis „Dragonul” fanilor Universităţii Craiova

 

Elvir Koljic, promisiune pentru fanii Universităţii Craiova

Elvir Koljic şi-a revenit după ultimele accidentări şi a marcat un gol fabulos în Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Atacantul a adus oltenilor toate cele trei puncte şi a avut un mesaj pentru fani. Acesta le-a transmis că are nevoie de răbdare pentru a rupe din nou plasele în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 58 de meciuri pentru gruparea din Bănie, vârful a marcat 27 de goluri.

”Ştiu că vreţi să mă vedeţi toţi ca înainte, şi eu vreau. Dar e greu, nu pot să fiu chiar 100% după aproape 10 luni fără fotbal. Eu de simţit mă simt foarte bine, însă am nevoie de puţin mai mult timp ca să revin la forma maximă.

Reclamă

Le mulţumesc mult suporterilor pentru că i‑am simţit foarte aproape când mi‑a fost greu, în perioadele de accidentări, în special la ultima. Au fost foarte implicaţi, mereu s‑au interesat de starea mea şi asta a însemnat foarte mult pentru mine”, a declarat atacantul în cadrul unui interviu pentru Universitatea Craiova.

„Dragonul” este mai motivat ca niciodată

În vârstă de 26 de ani, Koljic a adunat patru partide pentru naţionala sa, Bosnia şi Herţegovina. Acesta este coechipier cu Edin Dzeko, starul lui Inter, şi speră să fie înlocuitorul perfect al marelui atacant.

Reclamă

”Preferaţii mei sunt Dzeko, Ibrahimovic şi Ronaldo cel gras. Nu ştiu cât de mult mă compar cu ei, dar cred că un vârf de atac perfect trebuie să aibă puţin din fiecare. Dzeko e un fotbalist extraordinar, dar şi un om extraordinar, am ajuns să‑l cunosc bine la Naţională.

Legat de ce se va întâmpla când se va retrage, da, eu sper să îi pot lua locul, dar mai e mult până acolo. Înainte de asta trebuie să joc mult mai bine la Universitatea”, a dezvăluit Koljic.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Elvir Koljic este cotat la 1.7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”