Închide meniul

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 | Dramatism total pe Arena Naţională! Giuleştenii au trăit un final de coşmar. Elvir Koljic, eroul lui Reghecampf

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2021, 20:50 / Actualizat: 28 august 2021, 23:05

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 | Dramatism total pe Arena Naţională! Giuleştenii au trăit un final de coşmar. Elvir Koljic, eroul lui Reghecampf

Elvir Koljic

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 | Dramatism total pe Arena Naţională! Elvir Koljic, eroul lui Reghecampf

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, Rapid, la capătul unui meci în care a revenit de la 0-1 şi gazdele au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au marcat: Albu, cu o execuţie superbă, în minutul 15, Markovic, cu o lovitură de cap, în minutul 83, şi Koljic, în minutul 90+1, cu o „torpilă” din afara careului.

În minutul 43, de la Rapid a fost eliminat Claudiu Belu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

În minutul 48, o petardă a explodat lângă Pigliacelli. Portarul Universităţii Craiova s-a prăbuşit, vizibil afectat. El şi-a revenit după scurt timp şi după ce Săpunaru s-a dus către suporteri şi le-a cerut să nu mai arunce cu petarde jocul s-a reluat.

Reclamă

Rapid – Universitatea Craiova 1-2

Min. 90+4: Fluier final pe Arena Naţională! Universitatea Craiova a câştigat derby-ul cu Rapid, scor 2-1.

Min. 90+1: GOOOL Universitatea Craiova! Elvir Koljic a marcat superb pentru olteni cu o „torpilă” din afara careului.

Min. 83: GOOOL Universitatea Craiova! Jovan Markovic a egalat cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 77: Încă o ocazie pentru Craiova! Koljic a reluat cu capul, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă!

Min. 62: Încă o ocazie a oltenilor! Markovic se pierde în faţa lui Moldovan!

Min. 56: Ocazii uriaşe Craiova! Baiaram şi Nistor au trimis în bară la aceeaşi fază!

Min. 49: Meciul a fost întrerupt după ce fanii Rapidului au aruncat petarde pe teren. Una dintre ele a explodat chiar lângă Pigliacelli, care a avut probleme.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională!

Min. 42: Scandal de proporţii pe Arena Naţională. Totul a pornit după ce Belu-Iordache l-a faultat pe Nicuşor Bancu. Oltenii au răbufnit, iar fundaşul giuleştenilor a fost eliminat. Cristi Săpunaru şi-a ieşit din minţi şi le-a cerut oficialilor olteni să părăsească terenul!

Reclamă

Min. 15: GOOOL FC Rapid! Alexandru Albu a deschis scorul cu o execuţie superbă!

Min. 1: A început derby-ul Rapid – Universitatea Craiova!

Rapid este neînvinsă în această ediţie de campionat şi este la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. Mai mult, nou-promovata nu a primit nici măcar un gol în această ediţie a Ligii 1. Este un record absolut! Niciodată nu a mai fost vreo echipă care să nu primească gol în primele şase etape din campionatul României.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova are golaveraj negativ după cele trei victorii şi trei remize. Etapa trecută a învins-o la limită pe Gaz Metan Mediaş, dar a pierdut ultimele două deplasări.

Pe Arena Naţională, galeria rapidistă promite din nou spectacol. „Peste 8000 de bilete vândute până acum. Vă așteptăm pe stadion, pentru a-i purta pe băieți spre victorie!”, au anunţat giuleştenii.

Laurenţiu Reghecampf, îngrijorat înaintea derby-ului Rapid – Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf s-a arătat îngrijorat înaintea derby-ului Rapid – Universitatea Craiova, din etapa a 7-a a Ligii 1. Antrenorul grupării din Bănie le-a transmis un mesaj jucătorilor săi şi i-a pregătit pentru ceea ce se anunţă pe Arena Naţională.

„Pentru noi urmează o partidă foarte importantă. Cu siguranţă vor fi foarte mulţi suporteri. Jucăm cu o echipă care este în momentul de faţă în top. Sperăm ca jucătorii să aibă o reacţie foarte bună.

Sper ca jucătorii să înţeleagă exact ce am lucrat săptămâna asta şi să se vadă pe teren. Va fi un meci unde vor fi foarte multe ambiţii. Va fi un spectacol în tribune. Vom avea nevoie ca jucătorii să arate foarte bine la meciul acesta, să nu fie timoraţi, să nu fie speriaţi. Sunt sigur că nu va fi cazul, avem jucători maturi.

Ce mă îngrijorează pe mine este că nu reuşim să marcăm goluri la ocaziile pe care le creăm. Va trebui ca la asemenea meciuri să fim foarte productivi. Cu siguranţă cei de la Rapid vor face orice ca să nu piardă. Mie îmi place în general fotbalul mai dur, dar la limita fair-play-ului, la limita regulamentului. Eu îi felicit pe cei de la Rapid„, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Recomandări
  • Rapid – Universitatea Craiova 1-2
  • Elvir Koljic, eroul oltenilor

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și