Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, dezvăluiri despre fosta soţie! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, în mariajul lor. Exces de furie al milionarului

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 septembrie 2021, 12:00

Reclamă
Cristi Borcea, dezvăluiri despre fosta soţie! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, în mariajul lor. Exces de furie al milionarului

Cristi Borcea, aproape de o mare lovitură

MMA / MMA2 via Hepta

Fostul şef al lui Dinamo, Cristi Borcea, rupe tăcerea. Milionarul care a condus Dinamo este cunoscut şi pentru faptul că a învârtit femeile pe degete. A avut priză la femei şi este deja la a treia căsătorie. Acum, spune el, şi-a găsit, cu adevărat, aleasa. Este vorba despre Valentina Pelinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea, dezvăluiri despre Alina Vidican

Cristi Borcea a recunoscut problemele din căsnicia cu Alina Vidican. Mai mult, acesta a dezvăluit şi excesele de furie pe care le-a avut în relaţia cu Alina Vidican. „Da, am făcut-o. A fost cu Alina, dar nu atunci când a spus presa, în alt context. Nu s-a întâmplat în penitenciar, cum s-a scris”, a explicat Cristi Borcea, cu referire la faptul că şi-a lovit fosta soţie.

În ciuda acestor episoade, divorțul cu Alina Vidican a fost unul cu scandal. Fosta doamnă Borcea a suferit tare după ce a fost părăsită de Cristi Borcea. A durat mult timp până când aceasta și-a refăcut viața.

Cristi Borcea, probleme în fostele căsnicii

Mai mult, Cristi Borcea a recunoscut şi problemele din fostele căsnicii. „Nu am vrut să le părăsesc, dar toate drumurile au dus la Valentina. Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, nu am ce să reproșez altcuiva.

Dar niciodată nu am pornit cu această idee, chiar am crezut că o să fiu căsătorit pe viață. Eu chiar speram asta, nu mă gândeam că merg în cluburi să înșel, sau ceva. Nu mă gândeam că voi ajunge la divorț. Au fost și tentații, sunt mari, este normal. Ai bani, putere, 1,90. Dar eu am vrut să rămân și cu Mihaela și cu Alina, dar se pare că taote drumurile au dus la Valentina”, a recunoscut Cristi Borcea, conform kanald.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și