Închide meniul

Anunţul lui Dario Bonetti după umilinţa cu FCSB: „Îmi pare foarte rău”. Dinamo, aproape de a schimba antrenorul

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 septembrie 2021, 9:51

Anunţul lui Dario Bonetti după umilinţa cu FCSB: „Îmi pare foarte rău. Dinamo, aproape de a schimba antrenorul

Dario Bonetti

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Dinamo e oficial în criză după umilinţa din Derby de România, cu FCSB. Câinii au şase înfrângeri în 8 etape şi sunt deja pe loc de baraj. Oficialii câinilor vor să-l sacrifice pe Dario Bonetti şi demiterea italianului ar fi o chestiune de ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, aproape de a-l schimba pe Dario Bonetti

Dario Bonetti şi-a luat vacanţă de o zi după bătaia încasată în faţa celor de la FCSB, dar urmează să revinî în România.  Nu ar vrea să plece de la Dinamo, dar oficialii câinilor îl vor băga într-o ședință imediat cum se întoarce. Îi asigură pe suporteri că formația din „Ștefan cel Mare” va avea în curând rezultate mai bune.

Bonetti și-ar fi anunțat plecarea în Italia cu câteva săptămâni înainte, potrivit spuselor lui Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, astfel că nu se pune problema demisiei. „Eu sunt în vacanță pentru o zi. Mâine mă întorc la București și o să discutăm mai multe cu conducerea. Îmi pare foarte rău pentru rezultatul de aseară. Îi asigur pe fani că o să facem un campionat bun, cu rezultate bune”, a declarat Dario Bonetti, conform prosport.ro.

Dinamo i-ar căuta înlocuitor lui Dario Bonetti

Iuliu Mureșan a recunoscut că va fi o ședință internă în club, unde se va analiza atent parcursul echipei și dacă, cumva, se puteau obține mai multe puncte decât până acum. Nu este exclus ca după cinci înfrângeri consecutive fără gol marcat, dinamoviștii să caute un nou antrenor.

„Bonetti a plecat până în Italia. Se știa acest lucru de două săptămâni, mâine după-amiază are antrenament. El a zis că revine să muncească. Acum, cred că se întoarce. O să avem niște discuții în interior, vom vedea dacă se impune o decizie radicală. Urmează să analizăm”, a declarat Iuliu Mureșan, conform gsp.ro.

Reclamă

Conducerea câinilor are în vedere trei nume de antrenori pentru schimbarea lui Dario Bonetti. Este vorba despre Mircea Rednic, Dusan Uhrin Jr. sau Vasile Miriuţă.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și