Închide meniul

Mircea Lucescu, reacţie categorică după Dinamo Kiev – Benfica 0-0. „Ar trebui să se renunţe la sistemul VAR?”. Cum a răspuns românul

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2021, 8:44

Reclamă
Mircea Lucescu, reacţie categorică după Dinamo Kiev – Benfica 0-0. „Ar trebui să se renunţe la sistemul VAR?. Cum a răspuns românul

Mircea Lucescu, pregătit pentru duelul Dinamo Kiev - Barcelona

Profimediaimages

„Il Luce” s-a bucurat degeaba după golul din minutul 90+3 marcat de Shaparenko. VAR-ul a anulat prima victorie a lui Mircea Lucescu pe banca celor de la Dinamo Kiev în acest sezon al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, primele declaraţii după Dinamo Kiev – Benfica 0-0

Am jucat împotriva unui adversar puternic. Dacă nu ar fi fost ultimele 10 minute, în care ne-am creat multe ocazii şi am înscris un gol, aş fi fost foarte fericit pentru acest rezultat. Suntem supăraţi că a fost anulat acel gol, din păcate nu a contat!

(Ar trebui să se renunţe la sistemul VAR?) Ce pot să spun eu? Este această regulă şi a fost un ofsaid. Este din vina noastră!

Suntem într-o grupă foarte dificilă, în care toate meciurile se vor juca la o intensitate mare. Ne vom lupta până la sfârşit pentru fiecare punct. Este important pentru jucătorii mei să creadă în ei, ca să aibă mai mult curaj„, a declarat Mircea Lucescu pentru sport.ua.

A fost şi un moment uluitor în timpul partidei de la Kiev. Denys Garmash a fost eliminat, în minutul 82, după ce a primit un singur galben! Arbitrul a scos imediat şi „roşu”, dar s-a răzgândit când a realizat ce gafă a făcut. La capătul a mai multe momente de confuzie, a anulat decizia de a-l trimite la vestiare pe Garmash.

Reclamă

A primit cartonaş roşu? El acţionează instinctiv. Fiecare jucător are propriile lui caracteristici. Garmash este un fotbalist foarte util pentru Dinamo Kiev„, a precizat antrenorul român.

Dinamo Kiev – Benfica s-a terminat 0-0. În celălalt meci din grupă, Bayern Munchen a distrus-o pe Barcelona chiar pe Camp Nou. Muller şi „dubla” lui Lewandowski au stabilit scorul final. În următoarea etapă, Dinamo Kiev va juca pe terenul celor de la Bayern Munchen, în timp ce Barcelona se va deplasa la Benfica.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și