Închide meniul

Liga Campionilor | Dramatism total în Dinamo Kiev – Benfica. VAR-ul i-a anulat bucuria lui Mircea Lucescu, după golul din al treilea minut al prelungirilor marcat de Shaparenko

Antena Sport Publicat: 15 septembrie 2021, 0:05

Liga Campionilor | Dramatism total în Dinamo Kiev – Benfica. VAR-ul i-a anulat bucuria lui Mircea Lucescu, după golul din al treilea minut al prelungirilor marcat de Shaparenko

Mircea Lucescu, în timpul partidei din Dinamo Kiev şi Benfica

Profimedia

  • Gol anulat pentru Dinamo Kiev
  • Mircea Lucescu s-a bucurat degeaba

Momente dramatice pentru Mircea Lucescu în prima etapă a Ligii Campionilor. Antrenorul român s-a bucurat degeaba după golul din minutul 90+3 marcat de Shaparenko. VAR-ul i-a anulat prima victorie a lui Mircea Lucescu pe banca celor de la Dinamo Kiev în acest sezon al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev – Benfica s-a terminat 0-0. În celălalt meci din grupă, Bayern Munchen a distrus-o pe Barcelona chiar pe Camp Nou. Muller şi „dubla” lui Lewandowski au stabilit scorul final. În următoarea etapă, Dinamo Kiev va juca pe terenul celor de la Bayern Munchen, în timp ce Barcelona se va deplasa la Benfica.

Mircea Lucescu, avertisment pentru FC Barcelona şi Bayern: „Vrem mai mult!”

Mircea Lucescu anunţase înaintea partidei cu Benfica Lisabona că echipa sa va lupta pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Reclamă

„Nu este doar Yaremchuk în atac. Mai sunt Ramos, Nunez şi Sferovic. Nu ştiu care dintre ei vor juca. Benfica trece printr-o perioadă foarte bună. Sunt lideri în Portugalia şi au un antrenor foarte bun, care a fost la un nivel înalt în ultimii 20 de ani. Nu am jucat împotriva lui, dar îl cunosc. Este un meci dificil împotriva unui oponent dificil. Aşteptăm ajutor din partea fanilor. Toţi jucătorii lor au experienţă internaţională. Sezonul trecut a fost primul în Liga Campionilor după mult timp. Acum vrem mai mult!”, a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă, citat de sport.ua.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile