Închide meniul

Edi Iordănescu vrea să transforme FCSB într-o echipă de viteziști: „Îmi doresc o formație care să atace!” Principalul obiectiv al tehnicianului

Publicat: 16 septembrie 2021, 9:54

Reclamă
Edi Iordănescu vrea să transforme FCSB într-o echipă de viteziști: „Îmi doresc o formație care să atace! Principalul obiectiv al tehnicianului

Alex Bourceanu a înțeles gestul făcut de Edi Iordănescu

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Edi Iordănescu vrea să transforme FCSB într-o echipă de vitejiști, așa cum era Steaua pe vremea tatălui său. Tehnicianul a recunoscut la AS.ro LIVE că și-ar dori o echipă ofensivă, care să marcheze multe goluri, dar momentan pune accent pe echilibru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru jucătorii de la FCSB

Tehnicianul este conștient de faptul că are mult de muncă și are un mesaj clar pentru jucătorii de la FCSB. Iordănescu va pune accent pe rezultate, în următoare perioadă pentru a recupera ecartul față de CFR Cluj.

Îmi doresc o echipă ofensivă, care să atace, îmi doresc să marcăm multe goluri, dar înainte de toate vreau echilibru. Rezultatele sunt cele care contează, iar dacă vin pe un fond bun de joc, atunci, bucuria este cu atât mai mare.

Este foarte mult de muncă și nu ne permitem niciun pas greșit. Rezultatele contează pentru că avem mult de recuperat„, a declarat Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

FC U Craiova – FCSB, sâmbătă, ora 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro

În acest moment, în urma începutului de sezon mai slab, FCSB are doar 12 puncte, după 8 etape. Liderul campionatului este CFR, cu 21 de puncte, după tot atâtea runde.

Reclamă

Următoarea partidă pentru FCSB va fi meciul din Bănie, cu FC U Craiova, echipa pregătită de Adrian Mutu. Partida se va disputa sâmbăta, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită, în format live text, pe www.as.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și