Închide meniul

Edi Iordănescu vrea să transforme FCSB într-o echipă de viteziști: „Îmi doresc o formație care să atace!” Principalul obiectiv al tehnicianului

Reclamă

Publicat: 16 septembrie 2021, 9:54

Edi Iordănescu vrea să transforme FCSB într-o echipă de viteziști: „Îmi doresc o formație care să atace! Principalul obiectiv al tehnicianului

Alex Bourceanu a înțeles gestul făcut de Edi Iordănescu

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Edi Iordănescu vrea să transforme FCSB într-o echipă de vitejiști, așa cum era Steaua pe vremea tatălui său. Tehnicianul a recunoscut la AS.ro LIVE că și-ar dori o echipă ofensivă, care să marcheze multe goluri, dar momentan pune accent pe echilibru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru jucătorii de la FCSB

Tehnicianul este conștient de faptul că are mult de muncă și are un mesaj clar pentru jucătorii de la FCSB. Iordănescu va pune accent pe rezultate, în următoare perioadă pentru a recupera ecartul față de CFR Cluj.

Îmi doresc o echipă ofensivă, care să atace, îmi doresc să marcăm multe goluri, dar înainte de toate vreau echilibru. Rezultatele sunt cele care contează, iar dacă vin pe un fond bun de joc, atunci, bucuria este cu atât mai mare.

Este foarte mult de muncă și nu ne permitem niciun pas greșit. Rezultatele contează pentru că avem mult de recuperat„, a declarat Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

FC U Craiova – FCSB, sâmbătă, ora 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro

În acest moment, în urma începutului de sezon mai slab, FCSB are doar 12 puncte, după 8 etape. Liderul campionatului este CFR, cu 21 de puncte, după tot atâtea runde.

Reclamă

Următoarea partidă pentru FCSB va fi meciul din Bănie, cu FC U Craiova, echipa pregătită de Adrian Mutu. Partida se va disputa sâmbăta, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită, în format live text, pe www.as.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și