Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Are și Dinamo campionul ei… la SPLASH! Cristi Pulhac, dezvăluiri din interior: ”Voi nu sunteți sănătoși la cap, vreți să mergem la Tokyo :)”

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2021, 15:51

Reclamă
Are și Dinamo campionul ei… la SPLASH! Cristi Pulhac, dezvăluiri din interior: ”Voi nu sunteți sănătoși la cap, vreți să mergem la Tokyo :)”

Cristi Pulhac este campionul de la SPLASH

AS.ro

Pulhac a povestit la AS.ro LIVE cum a început să înoate. Fostul jucător de la Dinamo, a acceptat invitația pentru show, dar s-a trezit într-o competiție crâncenă, în care toată lumea voia să câștige, după cum a spus chiar el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima dată am învățat să înot într-un lac cu apă sărată. Când eram mici, mai săream. Când te uiți la televizor, e frumos, dar când ajungi acolo și vezi ce distanță e. Când eram mici, eram inconștienți, acum nu aș mai face așa ceva.

Știi cât am stat sus și m-am certat cu antrenorul… mergeam ținându-mă de perete. N-am avut mari antrenamente. Ai vreo jumătate de oră să faci niște chestii. Eu m-am dus la genul, să mai încerc niște chestii, pentru show. Eu încercam să mă stimulez pe mine”, a dezvăluit Cristi Pulhac la AS.ro LIVE.

Pulhac a făcut sincron cu Piticu’, de la Simplu, fost câștigător la SPLASH

Pulhac și Piticu’, de la Simplu, au făcut un sincron special. Cei doi au apărut îmbrăcați cu tricouri albe. Pe față scria Dinamo, iar pe spate Sari, Bă!

Reclamă

A venit Piticu’ la mine înainte de moment și i-am zis să mă lase în pace, aveam niște emoții. Am făcut doar trei repetiții, la două ne-am lovit, doar una ne-a ieșit bine. El a fost cu ideea să facem săritura pe spate. I-am zis că nu este sănătos. Piticu’ a jucat și el fotbal, la FC Argeș”, a povestit Pulhac la AS.ro LIVE.

Cristi Pulhac a sărit de la 10 metri la SPLASH, stând în mâini

Pulhac a reușit săritura care i-a adus titlul la SPLASH. Fostul dinamovist a stat în mâini și a sărit de la 10 metri. Cristi a povestit la AS.ro LIVE cum a trăit acel moment.

Când au zis să sar de la 10 metri, nu mi-a venit să cred. Ai impresia că se îngustează aia de acolo, ne țineam de bara aia și când am văzut că se mișcă și aia, am zis că nu mai sar. Asta în mâini, cred că m-a dus adrenalina jocului și că îți dorești din ce în ce mai mult. Acum nu aș mai face asta. Când mi-au propus să sar de la 10 metri am zis că nu sunt sănătoși la cap. Le-am zis că dacă vor să mă duc la Tokyo, mă mai pregătesc puțin :))”, a dezvăluit Pulhac la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

După experiența de la SPLASH, Pulhac este dispus să revină în fotbal, dar ca și conducător. Fostul fundaș crede că ar fi un liant bun între conducere și jucători, la Dinamo.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și