Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Are și Dinamo campionul ei… la SPLASH! Cristi Pulhac, dezvăluiri din interior: ”Voi nu sunteți sănătoși la cap, vreți să mergem la Tokyo :)”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2021, 15:51

Are și Dinamo campionul ei… la SPLASH! Cristi Pulhac, dezvăluiri din interior: ”Voi nu sunteți sănătoși la cap, vreți să mergem la Tokyo :)”

Cristi Pulhac este campionul de la SPLASH

AS.ro

Pulhac a povestit la AS.ro LIVE cum a început să înoate. Fostul jucător de la Dinamo, a acceptat invitația pentru show, dar s-a trezit într-o competiție crâncenă, în care toată lumea voia să câștige, după cum a spus chiar el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima dată am învățat să înot într-un lac cu apă sărată. Când eram mici, mai săream. Când te uiți la televizor, e frumos, dar când ajungi acolo și vezi ce distanță e. Când eram mici, eram inconștienți, acum nu aș mai face așa ceva.

Știi cât am stat sus și m-am certat cu antrenorul… mergeam ținându-mă de perete. N-am avut mari antrenamente. Ai vreo jumătate de oră să faci niște chestii. Eu m-am dus la genul, să mai încerc niște chestii, pentru show. Eu încercam să mă stimulez pe mine”, a dezvăluit Cristi Pulhac la AS.ro LIVE.

Pulhac a făcut sincron cu Piticu’, de la Simplu, fost câștigător la SPLASH

Pulhac și Piticu’, de la Simplu, au făcut un sincron special. Cei doi au apărut îmbrăcați cu tricouri albe. Pe față scria Dinamo, iar pe spate Sari, Bă!

Reclamă

A venit Piticu’ la mine înainte de moment și i-am zis să mă lase în pace, aveam niște emoții. Am făcut doar trei repetiții, la două ne-am lovit, doar una ne-a ieșit bine. El a fost cu ideea să facem săritura pe spate. I-am zis că nu este sănătos. Piticu’ a jucat și el fotbal, la FC Argeș”, a povestit Pulhac la AS.ro LIVE.

Cristi Pulhac a sărit de la 10 metri la SPLASH, stând în mâini

Pulhac a reușit săritura care i-a adus titlul la SPLASH. Fostul dinamovist a stat în mâini și a sărit de la 10 metri. Cristi a povestit la AS.ro LIVE cum a trăit acel moment.

Când au zis să sar de la 10 metri, nu mi-a venit să cred. Ai impresia că se îngustează aia de acolo, ne țineam de bara aia și când am văzut că se mișcă și aia, am zis că nu mai sar. Asta în mâini, cred că m-a dus adrenalina jocului și că îți dorești din ce în ce mai mult. Acum nu aș mai face asta. Când mi-au propus să sar de la 10 metri am zis că nu sunt sănătoși la cap. Le-am zis că dacă vor să mă duc la Tokyo, mă mai pregătesc puțin :))”, a dezvăluit Pulhac la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

După experiența de la SPLASH, Pulhac este dispus să revină în fotbal, dar ca și conducător. Fostul fundaș crede că ar fi un liant bun între conducere și jucători, la Dinamo.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Cristi Pulhac a fost câștigătorul SPLASH 2021, prima ediție

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și