Închide meniul

Cristiano Ronaldo nu a mai rezistat şi s-a mutat din vila de 7 milioane de euro. Motivul este unul incredibil! „Sunt extrem de zgomotoase”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2021, 15:21

Reclamă
Cristiano Ronaldo nu a mai rezistat şi s-a mutat din vila de 7 milioane de euro. Motivul este unul incredibil! „Sunt extrem de zgomotoase

Decizia luată de Cristiano Ronaldo

Colaj Profimediaimages / Instagram

Potrivit ultimelor informaţii, Cristiano s-a mutat deja din vila de 7 milioane de euro care i-a fost pusă la dispoziţie de club. Motivul pentru care a ales să plece este unul uluitor. Zgomotul făcut de oile care pasc pe pajiştea din apropierea casei s-a dovedit a fi insuportabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a mutat din cauza oilor

Atacantul de 36 de ani nu a stat pe gânduri şi a ales să locuiască într-o altă reşedinţă de lux. Aceasta valorează de două ori mai puţin, are şapte dormitoare, şi este deţinută de un fost star al lui Manchester United.

Proprietatea extrem de frumoasă era amplasată între câmpuri şi păduri. Totuşi, era foarte aproape de oi, care sunt extrem de zgomotoase dimineaţa, devreme.

Pe terenul proprietăţii era un drum public. Ronaldo este un adevărat profesionist şi pune mult preţ pe odihnă şi recuperare, după jocuri. S-a decis că e mai bine, pentru el şi familia lui, să se mute„, a dezvăluit o sursă pentru thesun.co.uk.

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a şi postat o imagine în care apropierea oilor. I-a avut alături pe copiii celui mai bun marcator din istoria UEFA Champions League.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

În noua lui casă, din Cheshire, Ronaldo are piscină, sală de cinema şi un garaj pentru câteva dintre maşinile lui în valoare de 20 de milioane de euro. Vila este păzita non-stop de bodyguarzi şi este încercuită de garduri electrice.

Reclamă 4 / 0/3

Borne istorice pentru Cristiano Ronaldo în Premier League

Cristiano Ronaldo a avut parte de o revenire de vis la Manchester United. Starul portughez a reuşit o dublă de senzaţie şi a declanşat isteria pe „Teatrul Viselor”.

Cristiano Ronaldo a intrat top 3 ai celor mai bătrâni jucători care au marcat pentru Manchester United în Premier League. Ronaldo a reuşit dubla de senzaţie cu Newscastle la vârsta de 36 de ani şi 218 zile. Starul portughez este depăşit în acest top doar de Ryan Giggs şi Paul Scholes.

Cristiano Ronaldo a mai stabilit un record. Portughezul a devenit jucătorul care a revenit în Premier League la cea mai mare distanţă faţă de ultimul meci jucat. Ronaldo s-a despărţit de United prima dată 16 mai 2009, într-un meci cu Arsenal. De atunci au trecut 12 ani și 118 zile. Precedentul record îi aparţinea lui Damien Delaney, în cazul căruia au trecut 11 ani și 155 de zile.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio Vezi toate știrile
Citește și