Închide meniul

Cristiano Ronaldo nu a mai rezistat şi s-a mutat din vila de 7 milioane de euro. Motivul este unul incredibil! „Sunt extrem de zgomotoase”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2021, 15:21

Cristiano Ronaldo nu a mai rezistat şi s-a mutat din vila de 7 milioane de euro. Motivul este unul incredibil! „Sunt extrem de zgomotoase

Decizia luată de Cristiano Ronaldo

Colaj Profimediaimages / Instagram

Potrivit ultimelor informaţii, Cristiano s-a mutat deja din vila de 7 milioane de euro care i-a fost pusă la dispoziţie de club. Motivul pentru care a ales să plece este unul uluitor. Zgomotul făcut de oile care pasc pe pajiştea din apropierea casei s-a dovedit a fi insuportabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a mutat din cauza oilor

Atacantul de 36 de ani nu a stat pe gânduri şi a ales să locuiască într-o altă reşedinţă de lux. Aceasta valorează de două ori mai puţin, are şapte dormitoare, şi este deţinută de un fost star al lui Manchester United.

Proprietatea extrem de frumoasă era amplasată între câmpuri şi păduri. Totuşi, era foarte aproape de oi, care sunt extrem de zgomotoase dimineaţa, devreme.

Pe terenul proprietăţii era un drum public. Ronaldo este un adevărat profesionist şi pune mult preţ pe odihnă şi recuperare, după jocuri. S-a decis că e mai bine, pentru el şi familia lui, să se mute„, a dezvăluit o sursă pentru thesun.co.uk.

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a şi postat o imagine în care apropierea oilor. I-a avut alături pe copiii celui mai bun marcator din istoria UEFA Champions League.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

În noua lui casă, din Cheshire, Ronaldo are piscină, sală de cinema şi un garaj pentru câteva dintre maşinile lui în valoare de 20 de milioane de euro. Vila este păzita non-stop de bodyguarzi şi este încercuită de garduri electrice.

Reclamă 4 / 0/3

Borne istorice pentru Cristiano Ronaldo în Premier League

Cristiano Ronaldo a avut parte de o revenire de vis la Manchester United. Starul portughez a reuşit o dublă de senzaţie şi a declanşat isteria pe „Teatrul Viselor”.

Cristiano Ronaldo a intrat top 3 ai celor mai bătrâni jucători care au marcat pentru Manchester United în Premier League. Ronaldo a reuşit dubla de senzaţie cu Newscastle la vârsta de 36 de ani şi 218 zile. Starul portughez este depăşit în acest top doar de Ryan Giggs şi Paul Scholes.

Cristiano Ronaldo a mai stabilit un record. Portughezul a devenit jucătorul care a revenit în Premier League la cea mai mare distanţă faţă de ultimul meci jucat. Ronaldo s-a despărţit de United prima dată 16 mai 2009, într-un meci cu Arsenal. De atunci au trecut 12 ani și 118 zile. Precedentul record îi aparţinea lui Damien Delaney, în cazul căruia au trecut 11 ani și 155 de zile.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și