Închide meniul

Uluitor! Ce a făcut CSA ca să blocheze accesul lui FCSB în Ghencea. Mișcare incredibilă făcută de „militari”

Alexandru Ivan Publicat: 16 septembrie 2021, 19:57

Reclamă
Uluitor! Ce a făcut CSA ca să blocheze accesul lui FCSB în Ghencea. Mișcare incredibilă făcută de „militari

Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

FCSB a cerut să joace în Ghencea meciul cu Academica Clinceni, programat sâmbăta viitoare, 25 septembrie. Aceea ar fi fost singura dată când calendarul echipei lui Gigi Becali nu s-ar fi suprapus cu cel al „militarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua, mutare incredibilă în războiul cu FCSB și Gigi Becali

Numai că CSA s-a asigurat că și data de 25 septembrie va fi ocupată. Echipa de rugby avea meci în ziua respectivă cu U Cluj, în deplasare, dar i-a invitat pe adversari să vină în Ghencea pentru a disputa meciul pe noua arenă, scrie gsp.ro.

Planul steliștilor a funcționat. Clujenii și Federația de Rugby și-au dat acordul, iar meciul a fost programat vineri, 24 septembrie, cu o zi înainte de data cerută de FCSB. Până la finalul lui 2021, toate meciurile steliștilor, fie la fotbal, fie la rugby, se suprapun cu cele ale echipei lui Gigi Becali.

„Având în vedere programul competițional al sezonului regulat (Liga 1, Liga 2 și Cupa României), dar și cel competițional internațional, folosirea gazonului/terenului de joc într-un ritm excesiv poate duce la deteriorarea acestuia și la imposibilitatea folosirii, potrivit destinației, de către administrator”, se arătă în răspunsul dat de CSA celor de la FCSB.

Mihai Stoica a răbufnit după răspunsului CSA-ului pentru FCSB

FCSB va trebuie să plece de pe Arena Națională în luna octombrie. Cel mai mare stadion al țării va găzdui Forever Hit, un concurs de Dota.

Reclamă

„Se înțelege că se caută mijloace legale să nu fim primiți. Asta este senzația mea. Nu cred ca Armata ar trebui să se ocupe de fotbal. Ca să dai peste un milion de euro și să te bată Carmen București, mie mi se pare o chestie penală”, a spus Mihai Stoica, potrivit digisport.ro.

De la reînființarea din 2017, echipa secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, „Steaua”, a ajuns până acum în Liga 2. În 2018 și 2019, „militarii” au ratat rușinos promovarea în Liga 3, fiind învinși de Rapid și Carmen București. Au promovat ulterior în 2019-2020, iar în sezonul trecut au promovat din Liga 3 în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare Vezi toate știrile
Citește și