Închide meniul

Uluitor! Ce a făcut CSA ca să blocheze accesul lui FCSB în Ghencea. Mișcare incredibilă făcută de „militari”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 septembrie 2021, 19:57

Uluitor! Ce a făcut CSA ca să blocheze accesul lui FCSB în Ghencea. Mișcare incredibilă făcută de „militari

Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

FCSB a cerut să joace în Ghencea meciul cu Academica Clinceni, programat sâmbăta viitoare, 25 septembrie. Aceea ar fi fost singura dată când calendarul echipei lui Gigi Becali nu s-ar fi suprapus cu cel al „militarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua, mutare incredibilă în războiul cu FCSB și Gigi Becali

Numai că CSA s-a asigurat că și data de 25 septembrie va fi ocupată. Echipa de rugby avea meci în ziua respectivă cu U Cluj, în deplasare, dar i-a invitat pe adversari să vină în Ghencea pentru a disputa meciul pe noua arenă, scrie gsp.ro.

Planul steliștilor a funcționat. Clujenii și Federația de Rugby și-au dat acordul, iar meciul a fost programat vineri, 24 septembrie, cu o zi înainte de data cerută de FCSB. Până la finalul lui 2021, toate meciurile steliștilor, fie la fotbal, fie la rugby, se suprapun cu cele ale echipei lui Gigi Becali.

„Având în vedere programul competițional al sezonului regulat (Liga 1, Liga 2 și Cupa României), dar și cel competițional internațional, folosirea gazonului/terenului de joc într-un ritm excesiv poate duce la deteriorarea acestuia și la imposibilitatea folosirii, potrivit destinației, de către administrator”, se arătă în răspunsul dat de CSA celor de la FCSB.

Mihai Stoica a răbufnit după răspunsului CSA-ului pentru FCSB

FCSB va trebuie să plece de pe Arena Națională în luna octombrie. Cel mai mare stadion al țării va găzdui Forever Hit, un concurs de Dota.

Reclamă

„Se înțelege că se caută mijloace legale să nu fim primiți. Asta este senzația mea. Nu cred ca Armata ar trebui să se ocupe de fotbal. Ca să dai peste un milion de euro și să te bată Carmen București, mie mi se pare o chestie penală”, a spus Mihai Stoica, potrivit digisport.ro.

De la reînființarea din 2017, echipa secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, „Steaua”, a ajuns până acum în Liga 2. În 2018 și 2019, „militarii” au ratat rușinos promovarea în Liga 3, fiind învinși de Rapid și Carmen București. Au promovat ulterior în 2019-2020, iar în sezonul trecut au promovat din Liga 3 în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu Vezi toate știrile
Citește și