Închide meniul

„Prinţişorul Craiovei” a răbufnit la adresa celor care l-au atacat dur: „Adunătură de foşti angajaţi ai familiei mei şi chiulangii de liceu! Îmi aduc aminte de Pisicile Aristocrate”

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2021, 21:40

Reclamă
„Prinţişorul Craiovei a răbufnit la adresa celor care l-au atacat dur: „Adunătură de foşti angajaţi ai familiei mei şi chiulangii de liceu! Îmi aduc aminte de Pisicile Aristocrate

Adrian Mititelu Jr., / Instagram Adrian Mititelu Jr.

Instagram Adrian Mititelu Jr.

Ultraşii Universităţii Craiova i-au acuzat pe cei de la FC U Craiova 1948 că îşi cumpără singuri bilete pentru partida cu FCSB. Adrian Mititelu Jr., cunoscut şi ca „Prinţişorul Craiovei”, le-a oferit o replică dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit

Nu este nimic adevărat din afirmaţiile celor de la Peluza ANRP. FC U Craiova nu apelează la practicile celor de la CSU din anii trecuți. Această gașcă intitulată peluză este de fapt o adunătură de foști angajați ai familiei mele şi ai clubului nostru, actuali angajaţi ai lui Mihai Rotaru sau prin cadrul clubului pe care îl susţin, câțiva chiulangii de liceu şi câţiva administratori de bloc de prin Craioviţa Nouă.

Când se strâng toţi la un loc, reprezintă o treime din Peluza Sud. Tertipurile cu stația de amplificare a sunetului nu îi ajută prea mult în timpul meciului deoarece glasul lor sună teribil de rău. Îmi aduc aminte de Pisicile Aristocrate. De când au devenit pisicii lei?”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru prosport.ro.

FC U Craiova 1948 are derby cu FCSB

Echipa lui Adrian Mititelu Jr. are meci tare cu FCSB. Echipa lui Edi Iordănescu vine după victoria uriaşă din derby-ul cu Dinamo şi nu concepe alt rezultat decât victoria. Acest rezultat i-ar putea fi fatal lui Adrian Mutu. FC U Craiova 1948 nu a mai câştigat de 4 meciuri în Liga 1.

”Eu nu lucrez să schimb antrenori. Nu mă compar cu nimeni, nu fac comparații, n-am făcut-o niciodată. Nu mă consider cu nimic mai inferior, cu nimic superior, poate mă consider doar diferit”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă. Surse citate de gsp.ro susţin că, în cazul unei înfrângeri, Adrian Mutu ar urma să fie demis.

Reclamă

Potrivit sursei citate, Adrian Mutu ar putea fi înlocuit cu Mircea Rednic. „Puriul” s-ar afla în negocieri și cu Dinamo, astfel că Mititelu Jr. are concurență în lupta pentru semnătură. În acest moment, FC U Craiova ocupă locul 12 în Liga 1, cu 8 puncte adunate după tot atâtea meciuri. Oltenii au un golaveraj negativ, 7-9.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și