Închide meniul

„Prinţişorul Craiovei” a răbufnit la adresa celor care l-au atacat dur: „Adunătură de foşti angajaţi ai familiei mei şi chiulangii de liceu! Îmi aduc aminte de Pisicile Aristocrate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2021, 21:40

„Prinţişorul Craiovei a răbufnit la adresa celor care l-au atacat dur: „Adunătură de foşti angajaţi ai familiei mei şi chiulangii de liceu! Îmi aduc aminte de Pisicile Aristocrate

Adrian Mititelu Jr., / Instagram Adrian Mititelu Jr.

Instagram Adrian Mititelu Jr.

Ultraşii Universităţii Craiova i-au acuzat pe cei de la FC U Craiova 1948 că îşi cumpără singuri bilete pentru partida cu FCSB. Adrian Mititelu Jr., cunoscut şi ca „Prinţişorul Craiovei”, le-a oferit o replică dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit

Nu este nimic adevărat din afirmaţiile celor de la Peluza ANRP. FC U Craiova nu apelează la practicile celor de la CSU din anii trecuți. Această gașcă intitulată peluză este de fapt o adunătură de foști angajați ai familiei mele şi ai clubului nostru, actuali angajaţi ai lui Mihai Rotaru sau prin cadrul clubului pe care îl susţin, câțiva chiulangii de liceu şi câţiva administratori de bloc de prin Craioviţa Nouă.

Când se strâng toţi la un loc, reprezintă o treime din Peluza Sud. Tertipurile cu stația de amplificare a sunetului nu îi ajută prea mult în timpul meciului deoarece glasul lor sună teribil de rău. Îmi aduc aminte de Pisicile Aristocrate. De când au devenit pisicii lei?”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru prosport.ro.

FC U Craiova 1948 are derby cu FCSB

Echipa lui Adrian Mititelu Jr. are meci tare cu FCSB. Echipa lui Edi Iordănescu vine după victoria uriaşă din derby-ul cu Dinamo şi nu concepe alt rezultat decât victoria. Acest rezultat i-ar putea fi fatal lui Adrian Mutu. FC U Craiova 1948 nu a mai câştigat de 4 meciuri în Liga 1.

”Eu nu lucrez să schimb antrenori. Nu mă compar cu nimeni, nu fac comparații, n-am făcut-o niciodată. Nu mă consider cu nimic mai inferior, cu nimic superior, poate mă consider doar diferit”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă. Surse citate de gsp.ro susţin că, în cazul unei înfrângeri, Adrian Mutu ar urma să fie demis.

Reclamă

Potrivit sursei citate, Adrian Mutu ar putea fi înlocuit cu Mircea Rednic. „Puriul” s-ar afla în negocieri și cu Dinamo, astfel că Mititelu Jr. are concurență în lupta pentru semnătură. În acest moment, FC U Craiova ocupă locul 12 în Liga 1, cu 8 puncte adunate după tot atâtea meciuri. Oltenii au un golaveraj negativ, 7-9.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și