Închide meniul

Lovitură teribilă pentru Gigi Becali! Cine va conduce derby-ul FCU Craiova 1948 – FCSB: „Ce să mai fac, să depun memoriu?”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 septembrie 2021, 20:05

Reclamă

FCSB s-a distrat cu Dinamo în Derby de România, 6-0, dar ar putea avea probleme chiar în următorul meci. Cel puţin asta crede finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali. CCA a decis să-l delege la meciul FCU Craiova 1948 – FCSB pe centralul Iulian Călin din Ştefăneşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revine coşmarul lui Gigi Becali

FCU Craiova 1948 – FCSB se joacă sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20.00, în etapa a 9-a din Liga 1, iar Gigi Becali are parte de surprize neplăcute. După ce Istvan Kovacs a arbitrat la partida FCSB – Dinamo, scor 6-0, acum CCA a hotărât ca un alt „central” contestat de către Gigi Becali să fluiere la meciul vicecampioanei.

Este vorba despre Iulian Călin care a fost delegat la partida dintre FCU Craiova 1948 și FCSB, iar acesta va fi ajutat de către asistenții Valentin Avram (București) și Romică Bîrdeș (Pitești). Arbitru de rezervă a fost ales Andrei Antonie (București), iar observator Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).

Arbitrul, contestat vehement de Gigi Becali

Iulian Călin este unul dintre cei mai contestați arbitri din Liga 1 de către Gigi Becali, iar ultima dată „centralul” din Argeș a fost criticat dur de către patronul FCSB la finalul meciului cu Sepsi OSK, scor 1-1, din finalul sezonului trecut.

„Mai este nevoie de o părere după ce s-a văzut totul la meci? Ce se mai poate spune? El (n.r. – Iulian Călin) nu are nicio vină! Doar dacă nu l-a pus dracu Nu e lipsă de valoare la Călin, să știți asta. L-a pus dracu. Păi, altfel, cum să nu dea gol pentru FCSB? Moruțan a dat gol la faza aceea, dar el a scos mingea din plasă.

Reclamă

Ce măsură să iau? Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Pot să trimită (n.r. – cei de la CCA) orice arbitru la meciurile FCSB-ului, pentru că tot așa va fi. Se bagă dracu. Crezi că Istvan Kovacs a făcut că așa a vrut el atunci cu Camora? Nu, dar faza de la Sepsi a pus capac. A fost gol valabil”, spunea Becali, în luna aprilie, după meciul Sepsi – FCSB 1-1.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! Vezi toate știrile
Citește și