Închide meniul

Lovitură teribilă pentru Gigi Becali! Cine va conduce derby-ul FCU Craiova 1948 – FCSB: „Ce să mai fac, să depun memoriu?”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 septembrie 2021, 20:05

FCSB s-a distrat cu Dinamo în Derby de România, 6-0, dar ar putea avea probleme chiar în următorul meci. Cel puţin asta crede finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali. CCA a decis să-l delege la meciul FCU Craiova 1948 – FCSB pe centralul Iulian Călin din Ştefăneşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revine coşmarul lui Gigi Becali

FCU Craiova 1948 – FCSB se joacă sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20.00, în etapa a 9-a din Liga 1, iar Gigi Becali are parte de surprize neplăcute. După ce Istvan Kovacs a arbitrat la partida FCSB – Dinamo, scor 6-0, acum CCA a hotărât ca un alt „central” contestat de către Gigi Becali să fluiere la meciul vicecampioanei.

Este vorba despre Iulian Călin care a fost delegat la partida dintre FCU Craiova 1948 și FCSB, iar acesta va fi ajutat de către asistenții Valentin Avram (București) și Romică Bîrdeș (Pitești). Arbitru de rezervă a fost ales Andrei Antonie (București), iar observator Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).

Arbitrul, contestat vehement de Gigi Becali

Iulian Călin este unul dintre cei mai contestați arbitri din Liga 1 de către Gigi Becali, iar ultima dată „centralul” din Argeș a fost criticat dur de către patronul FCSB la finalul meciului cu Sepsi OSK, scor 1-1, din finalul sezonului trecut.

„Mai este nevoie de o părere după ce s-a văzut totul la meci? Ce se mai poate spune? El (n.r. – Iulian Călin) nu are nicio vină! Doar dacă nu l-a pus dracu Nu e lipsă de valoare la Călin, să știți asta. L-a pus dracu. Păi, altfel, cum să nu dea gol pentru FCSB? Moruțan a dat gol la faza aceea, dar el a scos mingea din plasă.

Reclamă

Ce măsură să iau? Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Pot să trimită (n.r. – cei de la CCA) orice arbitru la meciurile FCSB-ului, pentru că tot așa va fi. Se bagă dracu. Crezi că Istvan Kovacs a făcut că așa a vrut el atunci cu Camora? Nu, dar faza de la Sepsi a pus capac. A fost gol valabil”, spunea Becali, în luna aprilie, după meciul Sepsi – FCSB 1-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și