Închide meniul

Rapid – Gaz Metan Mediaş 1-2 | Ilie Poenaru, impact instant la noua echipă: „Aveau un blocaj mental, dar am transmis ce trebuie făcut!” Cum i-a motivat pe jucători

Dragoș Vasile Publicat: 17 septembrie 2021, 23:41

Reclamă
Rapid – Gaz Metan Mediaş 1-2 | Ilie Poenaru, impact instant la noua echipă: „Aveau un blocaj mental, dar am transmis ce trebuie făcut! Cum i-a motivat pe jucători

Ilie Poenaru așteaptă duelul cu Mircea Rednic

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Ilie Poenaru, impact instant la Gaz Metan Mediaş

Ilie Poenaru a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi. Chiar dacă nu a avut mult timp la dispoziţie, antrenorul a reuşit să îi motiveze pe jucători înaintea meciului cu Rapid. Ardelenii au obţinut cele 3 puncte, iar tehnicianul a dezvăluit care a fost reţeta succesului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Impactul a fost bun. A fost victoria jucătorilor. Am transmis că trebuie schimbat sistemul de joc. Au dat dovadă de mare caracter. Le-am spus că trebuie să creadă. Am găsit un grup minunat.

Aveau un blocaj mental, erau temători. Chiar dacă am câştigat, nu am arătat cum îmi doresc. Am încercat să punem la punct anumite lucruri. Am vrut să stau mult mai sus. Urmează un meci de Cupă”, a declarat Ilie Poenaru la finalul meciului.

Rapid – Gaz Metan Mediaş 1-2 | Ronaldo Deaconu a dezvăluit reţeta succesului de pe Arena Naţională

Gaz Metan a dat lovitura pe Arena Naţională chiar la debutul lui Ilie Poenaru. Ronaldo Deaconu a dezvăluit reţeta succesului din meciul cu Rapid, 2-1.

Mijlocaşul a dezvăluit că Ilie Poenaru a avut impact instant la Gaz Metan. Ronaldo Deaconu a trimis săgeţi la adresa lui Mihai Teja, căruia i-a reproşat că jucătorii nu respectau nicio indicaţie în mandatul său.

Reclamă

„A venit Mister şi ne-a dat un şoc. A contat mult, înainte jucam blazaţi. Jucam fiecare ce voiam. Ne-a pus să respectăm un plan tactic. Vrem să jucăm fotbal mai mult pentru că am stat la cutie. Publicul a cântat 97 de minute. Ei şi cei de la Dinamo sunt unici în România”, a declarat Ronaldo Deaconu.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 Vezi toate știrile
Citește și