Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf l-a dat de gol pe Gigi Becali! Soţul Anamariei Prodan, intervenţie pentru patronul FCSB: „Eu am plătit totul”. Cum a ajuns Toni Neubert la FCSB

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 septembrie 2021, 8:53

Laurenţiu Reghecampf l-a dat de gol pe Gigi Becali! Soţul Anamariei Prodan, intervenţie pentru patronul FCSB: „Eu am plătit totul”. Cum a ajuns Toni Neubert la FCSB

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Instagram Anamaria Prodan

Relaţia dintre Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf a rămas una specială. Deşi s-a speculat că cei doi ar fi certaţi, soţul Anamariei Prodan neagă totul. Mai mult, acesta spune că l-a ajutat pe şeful de la FCSB în sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf l-a dat de gol pe Gigi Becali

Soţul Anamariei Prodan l-a dat de gol pe Gigi Becali. Acesta a dezvăluit că anul trecut el a plătit clauzele de reziliere pe care Thomas Neubert și Toni Petrea le aveau în Emirate, înaintea venirii acestora la FCSB. În vara anului 2020, Gigi Becali i-a adus la FCSB pe Toni Petrea și pe Thomas Neubert. Cei doi rupeau colaborarea cu Laurențiu Reghecampf, în timp ce acesta din urmă rămânea la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Reghe dezvăluie că el a fost cel care a achitat clauzele de reziliere ale celor doi colaboratori.

Soţul Anamariei Prodan, dezvăluiri despre Gigi Becali

„Da, vorbesc și cu Toni Petrea, și cu Neubert. Nu ne-am certat (n.r. după despărțirea din vara trecută). Păi, eu i-am lăsat, eu am plătit clauza lor de reziliere în Emirate. Eu am vorbit cu Gigi și m-a rugat la momentul respectiv, că avea nevoie de Toni Petrea.

Și Toni vorbise cu MM înainte, pentru că era la momentul respectiv singurul antrenor care avea licența PRO. Am fost de acord, pentru că ei își doreau să se întoarcă în România”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform playsport.ro.

Mai mult, Reghe spune că are preparator fizic. Nu se gândeşte să-l aducă la Craiova. „Neubert are contract la FCSB. Eu am un preparator cu care lucrez de foarte mult timp, care a lucrat împreună cu mine și cu Tommy în Emirate. Bogdan Merișoran a lucrat și la echipa națională a României U21. Nu pot să spun că au același stil, dar se cunosc foarte bine.

Reclamă

Eu am decis să îl țin pe Bogdan cu mine, Tommy a decis să meargă la FCSB, dar relația dintre noi e aceeași. Suntem prieteni, vorbim, ne sunăm. Nu am avut niciun moment în care să ne certăm sau să existe discuții contradictorii”, a mai declarat Reghecampf, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și