Închide meniul

Lionel Messi, salariu uluitor la PSG! Cât încasează anual superstarul argentinian şi ce bonus fabulos are

Dragoș Vasile Publicat: 18 septembrie 2021, 17:21

Reclamă
Lionel Messi, salariu uluitor la PSG! Cât încasează anual superstarul argentinian şi ce bonus fabulos are

Lionel Messi

Profimediaimages

Lionel Messi, salariu uluitor la PSG

Lionel Messi are un salariu uluitor la PSG, scrie Marca. Superstarul argentinian va câştiga în cei trei ani petrecuţi la Paris 110 milioane de euro net. Marele fotbalist obţine anual 30 de milioane de euro pe sezon, la care se adaugă şi un bonus de loialitate pentru următorii doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi îi depăşeşte pe Neymar la capitolul încasări. Spre deosebire de colegul său, remunaraţia brazilianului nu creşte în fiecare sezon. De menţionat este că o parte din salariul vedetei lui PSG va fi plătită în PSG Fan Token, criptomoneda vicecampioanei Franţei.

„Efectul Messi”, un tun financiar! Calculele făcute de L’Equipe sunt uluitoare

PSG a dat deja un adevărat tun financiar prin transferul lui Lionel Messi. Jurnaliştii de la L’Equipe au făcut toate calculele, iar rezultatul depăşeşte orice aşteptări. Atacantul de 34 de ani a devenit deja o „fabrică de bani” pentru Nasser Al-Khelaifi.

Sursa citată anunţă că numai din vânzarea de tricouri s-au adunat sume fabuloase. „Efectul Messi” l-a depăşit pe cel care a avut loc după transferul lui Neymar. De această dată s-au vândut cu până la 50% mai multe echipamente de joc decât în urmă cu patru ani. PSG a vândut cu 30-40% mai multe tricouri decât în ultimele sezoane.

Reclamă

Mai mult, cererea de tricouri a fost atât de mare, încât parizienilor le este imposibil să facă faţă cu stocurile existente. Liderul din Ligue 1 a scos astfel un nou rând de replici, mult mai ieftine, pentru piaţa din America şi Asia. Tricourile costă 45 de euro.

Firmele uriaşe fac tot posibilul să-şi asocieze numele cu PSG după transferul lui Messi. Vicecampionii Franţei au semnat alte două contracte. Una dintre ele, o platformă de criptomonede, va achita între 25 şi 30 de milioane de euro. Nu degeaba o mică parte din salariul lui Messi este plătită în criptomonede.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și