Închide meniul

Edi Iordănescu, ultimele detalii despre debutul lui Constantin Budescu la FCSB: „Îl aşteptăm!” „Magicianul” este rezervă în derby-ul cu FC U Craiova 1948

Dragoș Vasile Publicat: 18 septembrie 2021, 19:11

Reclamă
Edi Iordănescu, ultimele detalii despre debutul lui Constantin Budescu la FCSB: „Îl aşteptăm! „Magicianul este rezervă în derby-ul cu FC U Craiova 1948

Edi Iordănescu, anunţ despre Constantin Budescu

Facebook Mihai Stoica

Edi Iordănescu, ultimele detalii despre debutul lui Constantin Budescu la FCSB

Antrenorul FCSB nu l-a titularizat pe Constantin Budescu în derby-ul cu FC U Craiova 1948. Antrenorul şi-a justificat decizia explicând că „magicianul” mai are nevoie timp de recuperare şi nu este încă pregătit pentru a evolua din primele minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Trebuie să demonstrăm continuitate. Meciul cu Dinamo a fost un nou început. Suntem foarte montaţi pentru că ne aşteaptă un meci complicat. Sunt alegerile mele, e o săptămână aglomerată. Am analizat toată situaţia.

Alegerile nu le comentez public. Sper ca cine intră să demonstreze. Vedem. E un juc cu un adversar care e conectat. Ne interesează rezultatul. Îl aşteptăm, nu este încă 100%. Încercăm să îl ajutăm pentru ca şi el să ne ajute”, a anunţat Edi Iordănescu.

Tot înaintea derby-ului, antrenorul FCSB a fost deranjat de starea gazonului. „E o suprafață ce nu face cinste acestui stadion. Se vorbește de mult timp despre acest stadion. S-a zis că s-a rezolvat, dar cred că s-a rezolvat doar la nivel declarativ. Este foarte prost gazonul, dar încercăm să depășim”, a mai spus Iordănescu.

Constantin Budescu, ghinion teribil înainte de Derby de România

Mușcat de un păianjen înainte de derby, Budescu a fost nevoit să ajungă „la cuțit”. Mihai Stoica susține că acesta a suferit ușoare intervenții chirurgicale, două la număr, una chiar cu o zi înaintea meciului, pentru a-i scoate „sângele ăla rău”.

Reclamă

„Da, a fost mușcat de un păianjen, nu e glumă, i s-a umflat piciorul, a luat un antibiotic și nu și-a făcut efectul.

A fost nevoie de o intervenție să îi scoată sângele ăla rău. S-a antrenat, iar cu o zi înainte de meci a trebuit să-l taie iar puțin pentru a scoate ce a rămas„, a declarat Mihai Stoica la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și