Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FCSB | Constantin Budescu, debut după revenirea la vicecampioana României! „Magicianul”, arma secretă a lui Edi Iordănescu în derby-ul de pe Ion Oblemenco

Dragoș Vasile Publicat: 18 septembrie 2021, 21:39

Reclamă
FC U Craiova 1948 – FCSB | Constantin Budescu, debut după revenirea la vicecampioana României! „Magicianul, arma secretă a lui Edi Iordănescu în derby-ul de pe Ion Oblemenco

Constantin Budescu a debutat la FCSB

Captură Digi Sport

Constantin Budescu a debutat în noul mandat la FCSB

Momentul aşteptat de suflarea roş-albastră a venit în derby-ul cu FC U Craiova 1948. Constantin Budescu a debutat la FCSB pe Ion Oblemenco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a ieşit la încălzire încă din prima repriză, Edi Iordănescu l-a introdus pe teren pe „magician” în minutul 77, la scorul de 0-1. Acesta l-a înlocuit pe Claudiu Keşeru, marcatorul golului.

Budescu a revenit recent la echipa finanțată de Gigi Becali și e gata să pună umărul la câștigarea primului titlu din 2015 încoace. Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017 – 2018, reușind să marcheze 13 goluri și să le ofere colegilor 12 pase decisive în 37 de partide.

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. Acesta a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive.

De ce nu a fost Constantin Budescu titular în derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB

Edi Iordănescu a oferit ultimele detalii despre debutul lui Constantin Budescu la FCSB. „Magicianul” a fost doar rezervă în derby-ul cu FC U Craiova 1948.

Reclamă

Antrenorul FCSB nu l-a titularizat pe Constantin Budescu în derby-ul cu FC U Craiova 1948. Antrenorul şi-a justificat decizia explicând că „magicianul” mai are nevoie timp de recuperare şi nu este încă pregătit pentru a evolua din primele minute.

„Trebuie să demonstrăm continuitate. Meciul cu Dinamo a fost un nou început. Suntem foarte montaţi pentru că ne aşteaptă un meci complicat. Sunt alegerile mele, e o săptămână aglomerată. Am analizat toată situaţia.

Alegerile nu le comentez public. Sper ca cine intră să demonstreze. Vedem. E un juc cu un adversar care e conectat. Ne interesează rezultatul. Îl aşteptăm, nu este încă 100%. Încercăm să îl ajutăm pentru ca şi el să ne ajute”, a anunţat Edi Iordănescu înaintea derby-ului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și