Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FCSB | Constantin Budescu, debut după revenirea la vicecampioana României! „Magicianul”, arma secretă a lui Edi Iordănescu în derby-ul de pe Ion Oblemenco

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 septembrie 2021, 21:39

FC U Craiova 1948 – FCSB | Constantin Budescu, debut după revenirea la vicecampioana României! „Magicianul, arma secretă a lui Edi Iordănescu în derby-ul de pe Ion Oblemenco

Constantin Budescu a debutat la FCSB

Captură Digi Sport

Constantin Budescu a debutat în noul mandat la FCSB

Momentul aşteptat de suflarea roş-albastră a venit în derby-ul cu FC U Craiova 1948. Constantin Budescu a debutat la FCSB pe Ion Oblemenco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a ieşit la încălzire încă din prima repriză, Edi Iordănescu l-a introdus pe teren pe „magician” în minutul 77, la scorul de 0-1. Acesta l-a înlocuit pe Claudiu Keşeru, marcatorul golului.

Budescu a revenit recent la echipa finanțată de Gigi Becali și e gata să pună umărul la câștigarea primului titlu din 2015 încoace. Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017 – 2018, reușind să marcheze 13 goluri și să le ofere colegilor 12 pase decisive în 37 de partide.

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. Acesta a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive.

De ce nu a fost Constantin Budescu titular în derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB

Edi Iordănescu a oferit ultimele detalii despre debutul lui Constantin Budescu la FCSB. „Magicianul” a fost doar rezervă în derby-ul cu FC U Craiova 1948.

Reclamă

Antrenorul FCSB nu l-a titularizat pe Constantin Budescu în derby-ul cu FC U Craiova 1948. Antrenorul şi-a justificat decizia explicând că „magicianul” mai are nevoie timp de recuperare şi nu este încă pregătit pentru a evolua din primele minute.

„Trebuie să demonstrăm continuitate. Meciul cu Dinamo a fost un nou început. Suntem foarte montaţi pentru că ne aşteaptă un meci complicat. Sunt alegerile mele, e o săptămână aglomerată. Am analizat toată situaţia.

Alegerile nu le comentez public. Sper ca cine intră să demonstreze. Vedem. E un juc cu un adversar care e conectat. Ne interesează rezultatul. Îl aşteptăm, nu este încă 100%. Încercăm să îl ajutăm pentru ca şi el să ne ajute”, a anunţat Edi Iordănescu înaintea derby-ului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și