Închide meniul

Situaţie incredibilă la Dinamo. Dario Bonetti are Covid-19 şi le dă frisoane jucătorilor şi conducerii. Iuliu Mureşan, ameninţat cu Tribunalul! „Vor să-l demită fără a plăti”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2021, 23:09

Reclamă
Situaţie incredibilă la Dinamo. Dario Bonetti are Covid-19 şi le dă frisoane jucătorilor şi conducerii. Iuliu Mureşan, ameninţat cu Tribunalul! „Vor să-l demită fără a plăti

Dario Bonetti si Iuliu Muresan, scandal de la distanţă

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Bonetti anunţă că are Covid-19 şi că nu poate părăsi carantina. Antrenorul „câinilor” a lăsat de înţeles că nu îşi va rezilia contractul până nu îşi va primi banii şi ameninţă că îşi va căuta dreptatea la Tribunal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti are Covid. Răspuns dur pentru Iuliu Mureşan

Scriu în numele clientului meu, dl. Dario Bonetti, antrenor la Dinamo 1948 București, pentru a clarifica situația contractuală dintre părți.

Pe 14 septembrie 2021, clientul meu a fost contactat de dl. Mureșan și i s-a spus să nu meargă la antrenamentul de după-amiază, deoarece fusese demis, fără nicio comunicare formală.

Pe 15 septembrie a fost contactat pentru semnarea acordului de reziliere de comun acord.

Nu este adevărat că nu s-a prezentat la antrenamente, situația era foarte clară și prezentată de toată presa, auzise deja de demiterea sa, se spunea că Dinamo îl înlocuise.

Reclamă

Ceea ce aflăm astăzi despre faptul că nu s-a prezentat la antrenament nu este altceva decât o simplă încercare a clubului de a-l demite fără a plăti nimic, având în vedere eșecul de a obține semnarea rezilierii de comun acord.

Avocatul lui Dario Bonetti ameninţă că îl dă în judecată pe Iuliu Mureşan

Deși am primit asigurări verbale de la Dinamo cu privire la irelevanța rezultatelor pentru primele 12 jocuri (2 victorii și 6 înfrângeri), clientul meu a fost informat despre demitere cu efect imediat, marți 14/09/21, fără să se conformeze cu formalitățile prevăzute de art. 8 din contract.

Ni s-a spus: „Numai rezultatele din meciuri contează: cu un total de 6 puncte câștigate cu un total de 24 de puncte, Dinamo se află astăzi pe un loc retrogradabil direct, cu consecințe economice și sportive dezastruoase; în plus, ultimele câteva jocuri au arătat o echipă lipsită de capacitatea de a fi competitivă”, comunicare semnată de Silviu Carmaciu, cu exemplare la Iuliu Paul Mureșan si Răzvan Zăvăleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Domnul Bonetti își rezervă dreptul de acum înainte să acționeze în locurile corespunzătoare pentru deteriorarea imaginii, în urma declarațiilor false ale dl. Muresan, lansate astăzi la o conferință de presă.

Pe 17/09/21, dl. Bonetti a fost testat pozitiv și se află în prezent în carantină„, se anunţă într-un comunicat.

Cum l-a somat Iuliu Mureşan pe Dario Bonetti să îşi dea demisia

Cred că vă interesează mult telenovela care este în desfășurare cu Dario Bonetti. După partida groaznică pentru toată suflarea dinamovistă, după acea umilinţă cu FCSB, eu mă aşteptam să-şi dea demisia. Am pierdut 5 partide la rând, deci e clar că lucrurile nu mergeau în direcţia dorită de nimeni, nici de Dario. Faptul că echipa nici nu se apără, nici nu dă gol…

Sper că s-a schimbat acum, de când l-am numit antrenor secund pe Sorin Colceag. Până nu rezolvăm situaţia cu Dario Bonetti, nu putem pune pe nimeni principal. Sper ca Dario să semneze rezilierea amiabilă, pentru că este cel mai bun lucru pentru toată lumea. Sper să înțeleagă acest lucru. Nimeni nu are nimic cu el şi chiar vreau să-i mulţumesc pentru că a venit într-un moment foarte greu pentru Dinamo, cum am venit şi eu.

I-am propus lui Dario o reziliere amiabilă, pe care el nu a semnat-o. Deşi nimeni de la club nu i-a spus să plece, el a plecat în Italia. Nu ştiu dacă revine sau când revine. Deocamdată, el lipseşte nemotivat de la muncă, ceea ce nu e bine. Contractul are şi o clauză de reziliere unilaterală, atât din partea lui, cât şi din partea clubului. Putem ajunge şi la acea clauză, dar cred că are inteligenţa necesară să semneze rezilierea amiabilă.

El a discutat foarte mult, dar nu cu persoane din club, nici cu mine, nici cu directorul sportiv de la club. Nu ştiu de ce face acest lucru, dar eu îl aştept să vină la Bucureşti, să ne dăm mâna și să-şi ia la revedere de la jucători”, a spus Iuliu Mureșan, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și