Închide meniul

Haos la Dinamo! Dario Bonetti, somat de Iuliu Mureșan să semneze rezilierea. „Să vă spun ce a făcut!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 15:42

Haos la Dinamo! Dario Bonetti, somat de Iuliu Mureșan să semneze rezilierea. „Să vă spun ce a făcut!

Dario Bonetti, somat să plece de la Dinamo

Hepta

Nu doar că Bonetti nu a semnat rezilierea, dar a și plecat pe nevăzute în Italia, lăsăndu-i pe oficialii lui Dinamo cu „ochii în soare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bonetti are deja cinci înfrângeri la rând pe banca „câinilor” în Liga 1, iar echipa este pe penultimul loc în clasament, deasupra doar Academicii Clinceni.

Iuliu Mureșan: „Să vă spun ce a făcut Dario Bonetti!”

„Cred că vă interesează mult telenovela care este în desfășurare cu Dario Bonetti. După partida groaznică pentru toată suflarea dinamovistă, după acea umilinţă cu FCSB, eu mă aşteptam să-şi dea demisia. Am pierdut 5 partide la rând, deci e clar că lucrurile nu mergeau în direcţia dorită de nimeni, nici de Dario. Faptul că echipa nici nu se apără, nici nu dă gol…

Sper că s-a schimbat acum, de când l-am numit antrenor secund pe Sorin Colceag. Până nu rezolvăm situaţia cu Dario Bonetti, nu putem pune pe nimeni principal. Sper ca Dario să semneze rezilierea amiabilă, pentru că este cel mai bun lucru pentru toată lumea. Sper să înțeleagă acest lucru. Nimeni nu are nimic cu el şi chiar vreau să-i mulţumesc pentru că a venit într-un moment foarte greu pentru Dinamo, cum am venit şi eu.

I-am propus lui Dario o reziliere amiabilă, pe care el nu a semnat-o. Deşi nimeni de la club nu i-a spus să plece, el a plecat în Italia. Nu ştiu dacă revine sau când revine. Deocamdată, el lipseşte nemotivat de la muncă, ceea ce nu e bine. Contractul are şi o clauză de reziliere unilaterală, atât din partea lui, cât şi din partea clubului. Putem ajunge şi la acea clauză, dar cred că are inteligenţa necesară să semneze rezilierea amiabilă.

Reclamă

El a discutat foarte mult, dar nu cu persoane din club, nici cu mine, nici cu directorul sportiv de la club. Nu ştiu de ce face acest lucru, dar eu îl aştept să vină la Bucureşti, să ne dăm mâna și să-şi ia la revedere de la jucători”, a spus Iuliu Mureșan, în cadrul unei conferințe de presă.

Sorin Colceag va sta pe banca lui Dinamo în următorul meci de Liga 1, împotriva celor de la FC Botoșani.

Mircea Rednic, favorit să-i ia locul lui Dario Bonetti

Mircea Rednic (59 de ani) se află în negocieri cu conducerea lui Dinamo pentru a prelua banca alb-roșilor. „Puriul” vrea însă să-și aducă propriii oameni în cadru clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic vrea să-l aducă cu el la Dinamo pe Ionel Dănciulescu, scrie sport.ro. Dacă totul se va concretiza, fosta legendă a „câinilor” va ocupa postul de director sportiv.

Dănciulescu a mai ocupat funcții în conducerea lui Dinamo. Ultima dată, „Danciu” a fost team manager-ul „câinilor” în perioada 2018-2020.

În ceea ce-l privește pe Rednic, „Puriul” este în fața celui de-al cincilea mandat al său pe banca lui Dinamo. El este artizanul ultimului titlu cucerit de dinamoviști, în sezonul 2006-2007.

Recomandări
  • Haos la Dinamo
  • Dario Bonetti, somat de Iuliu Mureșan să semneze rezilierea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și