Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, departe de Laurenţiu Reghecampf! Imaginea cu un bărbat misterios i-a lăsat mască pe toţi. S-a întâmplat chiar de ziua antrenorului

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 septembrie 2021, 9:32

Reclamă
Anamaria Prodan, departe de Laurenţiu Reghecampf! Imaginea cu un bărbat misterios i-a lăsat mască pe toţi. S-a întâmplat chiar de ziua antrenorului

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan e departe de Laurenţiu Reghecampf într-una dintre cele mai importante zile pentru antrenor. Chiar dacă aceasta spune, de fiecare dată, că între cei doi totul este perfect şi că nu vor divorţa, imaginile spun totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, departe de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a postat mai multe imagini pe Instastory. Una dintre acestea i-a lăsat mască pe toţi. Impresara a postat o poză cu Marif Piraev, un cunoscut luptător de arte marţiale. Celebrul sportiv e în acţiune. Cel mai probabil, acesta este unul dintre apropiaţii surorii impresarei care stă în America. Anca Savelio este căsătorită cu un luptător de Jiu-jitsu, Anthony Savelio.

În a doua imagine, Prodanca se află lângă un pian. Ultima imagine este cu fiica sa.

Anamaria Prodan, de mână cu un alt bărbat

Anamaria Prodan a apărut, în urmă cu doar o zi, şi într-o imagine surprinzătoare, alături de un bărbat misterios. Acesta se numeşte Yazan Aqrabawi şi este extrem de cunoscut printre milionarii din Capitală. Yazan este unul dintre cei mai apreciaţi medici stomatologi din România. Este prieten bun cu Anamaria Prodan şi se ocupă de zâmbetul impresarului. 15.000 de euro i-a plătit Anamaria, în urmă cu trei ani, pentru o înfrumuseţare dentară cu ajutorul faţetelor. L-a convins şi pe soţul ei să urmeze o procedură similară.

Relaţia dintre membrii familiei Reghecampf şi Aqrabawi a rămas una excelentă, iar medicul s-a şi pozat, pe stradă, ţinându-se de mână cu Anamaria Prodan. „Voiam să am dinţii perfecţi şi un pic mai mari, pentru că ai mei erau destul de micuţi, aşa că l-am rugat pe doctorul Yazan Aq să mă ajute. Acum sunt foarte mulţumită.

Reclamă

Şi Laurenţiu este pacientul medicului, care între timp ne-a devenit şi prieten. Tot pentru faţete a optat şi el şi este foarte mulţumit„, a declarat Anamaria Prodan, în 2018, pentru click.ro.

 

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și