Închide meniul
Foto

Soţul Anamariei Prodan avertizează: „Dacă nu se întâmplă asta, există un conflict”. Laurenţiu Reghecampf anunţă cine este şeful

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 septembrie 2021, 12:03

Soţul Anamariei Prodan avertizează: „Dacă nu se întâmplă asta, există un conflict”. Laurenţiu Reghecampf anunţă cine este şeful

Laurenţiu Reghecampf este antrenorul Universităţii Craiova

Hepta

Soţul Anamariei Prodan a venit cu gânduri mari la Craiova. Vrea să le aducă oltenilor primul titlu şi a făcut ordine în vestiar. Nu are nicio clauză de independenţă faţă de patronul Mihai Rotaru şi spune că el este cel care decide în privinţa jucătorilor care vin la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţul Anamariei Prodan avertizează

Laurenţiu Reghecampf spune că a venit cu un singur gând la Universitatea Craiova. Să le aducă oltenilor titlul. Pentru a reuşi o asemenea performanţă a stabilit ierarhii clare în cadrul clubului. „Nu am niciun fel de clauză. Îl cunosc foarte bine pe Mihai Rotaru. Nu cred că vom avea probleme de acest gen. Am un contract foarte bine structurat şi făcut foarte bine.

Nu trebuie să ne confundăm poziţiile. Aşa lucrurile o iau razna. Ăsta este modelul de antrenor pe care Craiova îl doreşte. Antrenorul are libertate să facă ce îşi doreşte. Să-şi dea cu părerea şi să aibă ultimul cuvânt şi la transferuri. Dacă nu se întâmplă asta, există un conflict. Aici la Craiova lucruile merg foarte bine. Mihai Rotaru are legătură directă cu mine”, a spus Laurenţiu Reghecampf, conform playsport.ro.

Laurenţiu Reghecampf, avertisment pentru Pigliacelli

Laurenţiu Reghecampf a vorbit şi despre portarul italian, Mirko Pigliacelli care a fost rezerva lui David Lazar la începutul mandatului său, dar titular în ultimele cinci meciuri. „A fost rezervă (n.r. Pigliacelli). În momentul când nu acceptă concurența, înseamnă că nu își dorește să crească. Nu va putea rămâne la un nivel înalt.

Nu există decât un singur răspuns. În momentul în care eu am discutat cu el despre acest subiect, a fost un monolog, și nu un dialog. Noi ne dorim la Universitatea Craiova ca, în fiecare moment, să existe concurență. Concurența este benefică, pentru că numai așa poți să crești. Nu putem sta într-un singur portar, pentru că se întâmplă să ai tot felul de accidente și evenimente într-un an competițional.

Reclamă

O echipă care se respectă și își dorește să câștige un campionat trebuie să aibă cel puțin doi portari de aceeași valoare. În momentul de față el și-a câștigat locul de titular, cu toate că eu l-am băgat pe Lazar două meciuri.

A fost și o strategie a mea de a-i arăta lui Mirko că nu sunt ok discuțiile astea. În general, relația mea cu jucătorii este foarte corectă și foarte cinstită. Iar ei știu foarte bine că în momentul când există discuții și cineva este nemulțumit de faptul că are concurență, înseamnă că nu are ce căuta la această echipă”, a explicat antrenorul, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și