Închide meniul

Sepsi – UTA Arad 0-0 | Remiză albă la Sfântu Gheorghe! Oaspeții au ratat şansa de a urca pe podium în Liga 1

Alexandru Ivan Publicat: 19 septembrie 2021, 15:26 / Actualizat: 19 septembrie 2021, 18:03

Reclamă
Sepsi – UTA Arad 0-0 | Remiză albă la Sfântu Gheorghe! Oaspeții au ratat şansa de a urca pe podium în Liga 1

UTA Arad are un nou antrenor

Mediafax Foto / Ciprian Petcut

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Cartonaşe galbene: Luckassen ’57 / Vorobjovas ’26, Isac ‘45+1, Batha ‘61
  • Arbitri: Sebastian Colţescu – Marius Badea, Vlad Bârleanu – Viorel Nicuşor Flueran
  • Observator: Marian Salomir

Sepsi – UTA Arad 0-0

Min. 90: Fluier final! Sepsi – UTA Arad s-a încheiat 0-0.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: Pauză la Sfântu Gheorghe!

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Sepsi: Niczuly – Ninaj, Fofana, Mitrea, Ispas – Aganovic, Eder Gonzales, Ashkovski – Golofca, Luckassen, Bojic
Rezerve: Began, Dumitrescu, Tincu, Tamaș, Chunchukovc, Bărbuț, Ștefănescu, Radoslav, Sousa
Antrenor: Leo Grozavu

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Batha, Vorobjovas – Ubbink, Isca, Roger – Hora
Rezerve: Balauru, Tomozei, F.Ilie, Medimorec, Passaglia, Antal, Mercioiu, Bustea, Dangubic
Antrenor: Laszlo Balint

Reclamă 4 / 0/3

Leo Grozavu: „Așteptările noastre sunt mari!”

Aşteptările noastre de la acest meci sunt mari, ne dorim să câştigăm cele trei puncte. UTA a demonstrat că este o echipă puternică. E o echipă foarte bine organizată, solidă şi mai mult ca sigur ne va aştepta o partidă dificilă. Dar noi avem datoria de la meci la meci să facem mai mult. Venim după trei remize cu echipe importante din Liga I, echipe candidate la câştigarea campionatului şi acest lucru ar trebui să ne dea moral bun pentru meciul cu UTA.

Avem în continuare probleme, pentru că sunt jucători accidentaţi, jucători pe care noi ne bazam. Sunt nişte găuri, dar încercăm să le acoperim cu cei care sunt. Lipsesc patru, dar cei care sunt în lot trebuie să facă mult mai mult. Jucătorii noi cred că au înţeles deja ce dorim de la ei şi sperăm ca echipa să fie mai omogenă de la joc la joc”, a spus Leo Grozavu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Laslzo Balint: „Cine va greși mai puțin, va ieși câștigător”

„Suntem în fața unei deplasări dificile, căci întâlnim una dintre echipele puternice ale campionatului, care a și jucat în preliminariile unei competiții europene (n.red. – Conference League). Într-adevăr, din punct de vedere al rezultatelor Sepsi nu a stat prea bine în acest debut de sezonul, însă în majoritatea meciurilor au practicat un joc consistent.

Așa cum știm, echipele antrenate de Leo Grozavu joacă la intensitate foarte bună, se bazează pe un angajament deosebit, pun presiune pe adversar mai mereu. Au fost și lipsiți de șansă, căci cu FCSB au ratat și penalty, dar, cumva, lucrurile s-au echilibrat și la Craiova au reușit să scoată un punct și cu ajutorul șansei, fiindcă de această dată gazdele au ratat un 11 metri spre final.

Din toate punctele de vedere ne așteaptă un meci dificil, dar consider că avem argumentele noastre pentru un rezultat pozitiv. Venim după o săptămână foarte bună de pregătire, am avut grijă de toate detaliile și, până la urmă, venim și noi după, probabil, cea mai bună repriză făcută în acest campionat. Eu cred că totul va depinde de modul în care vom fi noi. Probabil, va fi un meci echilibrat și cine va greși mai puțin în această partidă va ieși câștigător la finalul ei”, a spus și Laszlo Balint, la conferința de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și