Închide meniul

Sepsi – UTA Arad 0-0 | Remiză albă la Sfântu Gheorghe! Oaspeții au ratat şansa de a urca pe podium în Liga 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 septembrie 2021, 15:26 / Actualizat: 19 septembrie 2021, 18:03

Sepsi – UTA Arad 0-0 | Remiză albă la Sfântu Gheorghe! Oaspeții au ratat şansa de a urca pe podium în Liga 1

UTA Arad are un nou antrenor

Mediafax Foto / Ciprian Petcut

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Cartonaşe galbene: Luckassen ’57 / Vorobjovas ’26, Isac ‘45+1, Batha ‘61
  • Arbitri: Sebastian Colţescu – Marius Badea, Vlad Bârleanu – Viorel Nicuşor Flueran
  • Observator: Marian Salomir

Sepsi – UTA Arad 0-0

Min. 90: Fluier final! Sepsi – UTA Arad s-a încheiat 0-0.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: Pauză la Sfântu Gheorghe!

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Sepsi: Niczuly – Ninaj, Fofana, Mitrea, Ispas – Aganovic, Eder Gonzales, Ashkovski – Golofca, Luckassen, Bojic
Rezerve: Began, Dumitrescu, Tincu, Tamaș, Chunchukovc, Bărbuț, Ștefănescu, Radoslav, Sousa
Antrenor: Leo Grozavu

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Batha, Vorobjovas – Ubbink, Isca, Roger – Hora
Rezerve: Balauru, Tomozei, F.Ilie, Medimorec, Passaglia, Antal, Mercioiu, Bustea, Dangubic
Antrenor: Laszlo Balint

Reclamă 4 / 0/3

Leo Grozavu: „Așteptările noastre sunt mari!”

Aşteptările noastre de la acest meci sunt mari, ne dorim să câştigăm cele trei puncte. UTA a demonstrat că este o echipă puternică. E o echipă foarte bine organizată, solidă şi mai mult ca sigur ne va aştepta o partidă dificilă. Dar noi avem datoria de la meci la meci să facem mai mult. Venim după trei remize cu echipe importante din Liga I, echipe candidate la câştigarea campionatului şi acest lucru ar trebui să ne dea moral bun pentru meciul cu UTA.

Avem în continuare probleme, pentru că sunt jucători accidentaţi, jucători pe care noi ne bazam. Sunt nişte găuri, dar încercăm să le acoperim cu cei care sunt. Lipsesc patru, dar cei care sunt în lot trebuie să facă mult mai mult. Jucătorii noi cred că au înţeles deja ce dorim de la ei şi sperăm ca echipa să fie mai omogenă de la joc la joc”, a spus Leo Grozavu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Laslzo Balint: „Cine va greși mai puțin, va ieși câștigător”

„Suntem în fața unei deplasări dificile, căci întâlnim una dintre echipele puternice ale campionatului, care a și jucat în preliminariile unei competiții europene (n.red. – Conference League). Într-adevăr, din punct de vedere al rezultatelor Sepsi nu a stat prea bine în acest debut de sezonul, însă în majoritatea meciurilor au practicat un joc consistent.

Așa cum știm, echipele antrenate de Leo Grozavu joacă la intensitate foarte bună, se bazează pe un angajament deosebit, pun presiune pe adversar mai mereu. Au fost și lipsiți de șansă, căci cu FCSB au ratat și penalty, dar, cumva, lucrurile s-au echilibrat și la Craiova au reușit să scoată un punct și cu ajutorul șansei, fiindcă de această dată gazdele au ratat un 11 metri spre final.

Din toate punctele de vedere ne așteaptă un meci dificil, dar consider că avem argumentele noastre pentru un rezultat pozitiv. Venim după o săptămână foarte bună de pregătire, am avut grijă de toate detaliile și, până la urmă, venim și noi după, probabil, cea mai bună repriză făcută în acest campionat. Eu cred că totul va depinde de modul în care vom fi noi. Probabil, va fi un meci echilibrat și cine va greși mai puțin în această partidă va ieși câștigător la finalul ei”, a spus și Laszlo Balint, la conferința de presă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și