Închide meniul

Lovitură pentru Edi Iordănescu! Octavian Popescu, OUT după accidentarea din derby-ul FC U Craiova – FCSB. Cât va lipsi „perla” roş-albaştrilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 septembrie 2021, 17:27

Lovitură pentru Edi Iordănescu! Octavian Popescu, OUT după accidentarea din derby-ul FC U Craiova – FCSB. Cât va lipsi „perla roş-albaştrilor

Octavian Popescu

Hepta / Mediafax Foto

Lovitură pentru Edi Iordănescu! Octavian Popescu, OUT după accidentarea din derby-ul FC U Craiova – FCSB

În vârstă de 18 ani, Octavian Popescu s-a accidentat în derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB 0-1. Tânărul jucător a fost schimbat în minurul 65 cu Iulian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit ProSport, Popescu ar fi suferit o leziune musculară şi va lipsi pentru următoarele trei săptămâni. Acesta va rata meciul cu CS Hunedoara, din Cupa România, dar şi confruntările cu Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte.

Cotat la 1.2 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Octavian Popescu a bifat în actualul sezon 11 meciuri, în toate competiţiile, reuşind să înscrie trei goluri. Ultima sa reuşită a venit în derby-ul istoric FCSB – Dinamo 6-0, cea mai cruntă înfrângere din istoria de 73 de ani a ”câinilor”.

Octavian Popescu, implicat într-un scandal monstru

Octavian Popescu a fost implicat recent într-un scandal monstru. Fotbalistul FCSB a fost jignit de Florin Prunea, iar Mihai Stoica i-a dat replica fostului dinamovist.

Florin Prunea a avut un derapaj la adresa lui Octavian Popescu! „Dacă îi pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt”, a fost derapajul lui Prunea la Octavian Popescu.

Reclamă

Mihai Stoica crede că Florin Prunea trebuia să îşi ceară în mod public scuze faţă de „perla” de la FCSB. Mihai Stoica a făcut procedat în acest mod după ce a făcut o declaraţie deplasată despre jucătorul celor de la CSA Steaua, Chipirliu.

„Să se discute de el (n.r – Octavian Popescu), să se pună o presiune, că și-a luat lumea în cap. Ok, jignirile proferate la adresa lui chiar nu merită să vorbim. Problema mea nu este că Prunea l-a jignit în halul în care l-a jignit. Aia n-a fost o manifestare urâtă a jucătorilor noștri când numărau golurilor marcate. Nu s-au dus la ușa vestiarului de la Dinamo să facă asta. Au făcut-o în vestiar, acasă la ei. Vă dau cuvântul meu de onoare că n-am știut că a fost făcută publică filmarea. Eu nu eram de acord cu așa ceva.

Prunea îl jignește suburbuan, asta e situație, mă rog, Prunea e dinamovist, l-a luat gura pe dinainte. Ce nu înțeleg eu e de ce n-a ieșit să se scuze. Și eu am făcut o prostie și l-am ironizat pe Chipirliu. Și acum îmi pare rău și chiar mă gândeam să-l sun, să-i prezint scuze personal. Am fost un imbecil și am făcut o glumă proastă, dar măcar am tăria să recunosc„, a spus Mihai Stoica la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și